♡ Baktips till första advent ♡ Och missa inte att följa mig på insta: @jennysmatblogg eller på Facebook där kommer jag uppdatera med julgodistips enda fram till jul.
Godaste & enklaste jordnötsbräcken, precis så där lagom smidigt när man vill bjuda på något gott!
Du behöver till 15 bitar
150 gram mjölkchoklad
1 dl jordnötssmör
2 1/2 dl salta jordnötter ( spara några till topping)
Gör så här:
Smält chokladen och rör ihop med rumstempurerade jordnötssmöret.
Rör ner jordnötterna och klicka ut på bakplåtspapper med en bricka under.
Ställ svalt ett par timmar innan servering
Vad för jordnötssmör rekommenderar du? Skippy eller den utan extra socker och salt?
Just nu har jag en ekologisk variant- väldigt god 🙂
Men ta den du gillar bäst.
Åh vad ledsen jag är att vi inte fick till det när du var upp sist, jag hade helt glömt datumet dessutom. Hojta till nästa gång du är uppe!? ♥
Så ledsen att jag blivit nötallergiker på senare år. Detta hade jag gjort medsamma annars. Såååå gott det låter!
Puss & Kram min vän! ♥
♥ Det var mitt fel också…. Bokade in alldeles för mycket möten & jobb den dagen.
Men jag kommer snart upp till huvudstaden igen.
Miss U ♥
Kramar
Gillar denna kombo med choklad och nötter.
Har du några bra förslag till en lucia brunch?
Den sparar vi ner i godismappen, lättfixad och god som passar vår smak perfekt
Kramar !
hej, måste absolut testa i helgen, en fråga bara, vad för choklad använder du? Är ju en djungel av sånt nuförtiden 🙂
Tack på förhand
Mjölkchoklad- Marabou 🙂
Stå svalt i Kyl eller frys? 🙂
Kyl 🙂
Kan man frysa dom? Mina smälter ganska fort när dom är i rumstemperatur
De går att frysa.
Jag förvarar dem annars i kylen