Adlibris

 

I samarbete med adlibris har jag fått välja ut fyra böcker som jag vill läsa nu under höstlovet. Fast å andra sidan tror jag att jag sparar 2 av dem tills vi åker på semestern om några veckor. Då vill man ha bra böcker med sig i handbagaget, eller när man ligger i solstolen under ett parasoll.

Den första boken som jag valde var en kokbok, med grymma Herr Morberg.
Jag önskar mig alla hans böcker i julklapp, tycker verkligen om hans recept!
Per Morbergs bok hittar du HÄR
IMG_8750
Fina bilder och väldigt inspirerade maträtter. Även om boken heter Morberg grillar så kan de flesta av recepten tillagas i ugn eller på spisen. Jag ska prova flera av dem nästa vecka. Gott!

IMG_8759

IMG_8756
Boken av Nora Roberts heter en förtrollande ö. Och den hittar ni här.
Detta är en bok som kommer hamna i mitt handbage,
Ni hittar den och flera böcker HÄR
IMG_8761
Och en rysare av Kepler, har läst flera av hans böcker. Och dessa är några av de få böcker jag fått Jonathan att läsa på semestrarna. Så denna kommer packas ner i hans handbagage.
Boken och flera spännande böcker hittar du HÄR

IMG_8768


Och till Nomi som precis lärt sig läsa valde jag en bok ur hennes favoriter ” LasseMajas Detektivbyrå”
Och Zoomysteriemet hittar du HÄR.

IMG_8748

* * * * *  I Samarbete med Adlibris * * * * * *


0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla
8 år sedan

hej!
Morbergs böcker är ju bara så bra å snygga också för den delen 😉
Keppler´´s Stalker sträckläste jag, bra och så otäck!

Maria
8 år sedan

Hej Jenny. Jag undrar hur du tänker kring mat och de nya råden att inte äta chark? Det innefattar ju mycket god smidig och även billig vardagsmat. Korv i olika former, kassler, skinka, bacon, fläsk osv… Tack på förhand 🙂

Viktoria
8 år sedan

Kul att veta är att Lars Kepler är en pseudonym för författarna, det äkta paret Alexandra och Alexander.

Amanda
8 år sedan

Hej! Jag har nyligen pluggat och tycker att adlibris är en kanonbra hemsida med billig studentlitteratur som inte går att få tag i i vanlig bokhandel. Dock måste jag säga att jag verkligen tänkt om vad gäller köp av ”vanliga” böcker, romaner, kokböcker, barnböcker osv. I den lilla bokhandeln i min småstad finns ett fint utbud och jag har hört flera gånger att de varit nära nedläggning då allt fler beställer sina böcker på nätet. Därför har jag nu valt att köpa allt sådant som jag tidigare nämnde i min lokala bokhandel här i stan. Bokhandel efter bokhandel lägger ner då internethandlarna tar över. Vår lilla stad skulle inte vara sig lik utan vår bokhandel och det är så trist om det skulle bli ytterligare en tom lokal. Jag vet att dessa sidor är bra om man bor i en ännu mindre stad där det inte finns möjlighet att köpa böckerna i butik, men så länge man kan det tycker jag det borde vara ett självklart val 🙂

Tack för en härlig blogg!
Hälsningar Amanda

Nästa inlägg

Ugnsbakad laxsida med potatis & kall romsås

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x