Dagens Citat

God eftermiddag,

Vi ska alldeles snart börja med lunchen och vi tänkte göra det enkelt och grilla korv över eldkorgen. Det är vackert väder idag på öland men det är kallt.  Fast jag blev extra varm i hjärtat idag då jag såg att bloggen hoppat upp på andra plats på bloggtoppen. Att följa bloggstatistik har jag alltid tyckt varit spännande och roligt, inte minst för att tävla med sig själv och se att sajten faktiskt växer vecka efter vecka. Eftersom Aftonbladets ”bloggportal” håller på att lägga ner så kan ni istället följa bloggstatistiken här på tailsweeps blogglista:  Klicka här

 

Jag vet att många under mina första år som jag jobbade med bloggen inte trodde lika mycket på idéen som jag.
Men idag hoppas jag att jag att jag överbevisat dem lite grann iallafall 🙂
tey (1)Bild lånad från google.se

 

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Stort grattis Jenny, verkligen välförtjänt!

Kram

Inredningshjälpen/A

jennysmatblogg
Reply to  Inredningshjälpen
8 år sedan

Tack snälla 😀
Kramar

Marianne
8 år sedan

Så kul. Jag har följt dig sen du bloggade hos Pernilla.
GRATTIS

stina
8 år sedan

var är den turkosa formen ifrån som du har mat i på många inlägg// tacksam för svar

jennysmatblogg
Reply to  stina
8 år sedan

Den har jag köpt på lagerhus 🙂

Filo
8 år sedan

Skulle du vilja skriva ett inlägg om hur man tempererar choklad? 🙂

8 år sedan

Grattis!! Så roligt att det går bra! Hur länge har du bloggat?
Ha en härlig höstdag
Camilla

Petra
Reply to  Camilla
8 år sedan

Vad kul!!Grattis

Nästa inlägg

Livet på landet

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x