Livet på landet

Godmorgon Måndag,
Idag behövde vi inte ställa klockorna, fast jag och Nomi vaknade rätt tidigt iallafall. ( kvart i åtta )  Thelma sover fortfarande, fast vi lovade att väcka henne till frukosten. Grabbarna kommer imorgonkväll eller på senast på onsdag. Dagarna går rätt fort här, vi har höststädat trädgården, varit på middag hos lillasyster & igår åkte vi ner till stan och åt tjejmiddag ute jag och döttrarna. Och igår såg vi största älgen någonsin från vardagsrumsfönstret, det måste vara älgkalven som vi såg när vi köpte stugan. Men i början av denna sommaren var han minsann inte så stor haha…. Nu sprang han förbi på ängen nedanför oss, stor som bara den. Barnen tycker att det är spännande med alla djuren som finns precis inpå husknuten här.

Hur underbart höstväder är det inte nu. Dock fotade jag denna bilden lite för sent på eftermiddagen. För vi hade strålande solsken hela dagen när vi räfsade och klippte gräs. IMG_8680

På bilden här över ser man staketet / planket Jonathan snickrade upp sist. Det ska målas vitt om ett år, kommer bli jättefint. Söta fågelholken, som bara fungerar som fågelmatare. Väldigt uppskattad av småfåglarna, min mormor kommer verkligen gilla denna när hon kommer på fikabesök nästa gång.

IMG_8684

Men nu ska jag och Nomi göra lite scones & värma på oboy innan det är dags att väcka Thelma.

Vi hörs lite senare. 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Men ÅÅÅÅH vad mysigt det ser ut!!! Verkligen…. ♥ Vilken ynnest att ha ett sånt ställe.

Puss & Kram min vän! ♥

Ullis
8 år sedan

Vart får ni all energi ifrån:) Super fint blir det. Vi har oxå stuga, där vi har en inglasad altan, dock allt förliten. Min man vill bygga större, men jag tycker inte det gör sig. Saknar du inglasad altan, kommer ni bygga in?

Nästa inlägg

Tips på Mellis

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x