Välkommen fredag

Välkommen fredag,

Snart helg, och snart börjar vårar höstlov. En hel vecka med sovmornar & långa frukostar är inte alls tokigt. Även om jag har massa jobb denna veckan så är det ändå ganska gott att slippa passa tider på morgonen. Och fredagsbuketten fick flytta in hos oss redan igår, hoppas den står länge nu. Det är alltid en chansning att köpa rosor, ibland står de fina i över en vecka. Eller har man otur och de säckar ihop efter en dag eller två.

IMG_6704
Idag står 3-rätters på menyn, Thelma lagade ju förra veckan. Och idag ska vi hjälpas åt alla i köket.
Återkommer med recepten senare.

IMG_6695

Hoppas ni får en riktigt fin start på helgen!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Men du så vackert med rosor! Nu inspirerade du mig att lyxa till med en fredagsbukett 😉

al68
8 år sedan

Härligt med fredag igen ; ) I kväll skall vi ut och käka med kompisar och planera inför vår minisemester om tre veckor. Sen blir det höstlov för vår del med, även om jag får jobba lite. Ha en skön helg, kram kram

Mia
8 år sedan

Hej!Ett tips är när du köper rosor är att du ska känna längs ner vid rosknoppen,knoppen ska vara hård,är den mjuk så är rosen gammal och vissnar snart.Ett annat tips är om rosen nickar är att du ska lägga den i kokhett vatten i tex diskhon,låt den ligga där ca en timme så blir den fin igen.

Nästa inlägg

Bookmaker toast

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x