Nygammalt blått porslin

Godmorgon på er,

Hoppas att ni sovit gott. Här har jag precis satt mig framför datorn med dagens första kopp kaffe. Lugnet innan det är dags att väcka resten av familjen. Ibland frågar ni efter vad jag shoppat och jag blandar gärna nytt & gammalt. Och är det någon som gillar loppisar så är det jag. Detta fyndade jag i tisdags på Erikshjälpen, handlar gärna där då man vet att pengarna går till behövande.

Blått porslin till vitrinskåpet hemma i stan.
IMG_8574

Så där ljuvligt kornblå nyans. Kommer bli så fina att fota bakelser på….
Jag tänker semlor, eller någon annan gräddig bakelse… hihi.

IMG_8563

Nu då…. jo nu ska jag väcka resten av familjen och äta frukost innan det är dags att börja jobba.

Bästa torsdagen till dig!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ann-Christin K Mara
8 år sedan

Hej vad avis jag blir när du hittar så mycket fint porslin. Jag letar på flera loppisar men hittar då inget. Kram anki

8 år sedan

Åh, minnen! Sista bilden visar likadana tallrikar som farmor hade. Jag minns att det var roligt att äta gröt i dem, då det sakta men säkert försvann gröt framträdde ju botten. Jag gillade att titta på detaljerna med fiskaren, slottet osv:)

8 år sedan

Vackert!

Nästa inlägg

10 godaste gratängerna

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x