Höst på öland

God eftermiddag,

Här blev det en sväng ner till badhuset med Mona & Daries ( två av mina systrar ) och så barnen. Fikakorgen hade vi med och barnen lekte och åkte rutchkanor till de var helt trötta. Sen följde Mona & Elias med oss hem till stugan för att stanna kvar till imorgon. Hon är just nu ute och hämtar ved i vedboden, så jag passar på att skriva en rad till dig. Och vi har handlat hem för att laga kyckling och rosta potatis till kvällen, det ska bli gott.

IMG_8250

En bild från igår, det är så grymt vacker nu med alla färgglada löv. Hösten är så fin tycker jag ! Köpte även på mig ett nytt doftljus igår, tyckte det var höstfint med svart & guld. Och passade bra på brickan med ljus här i stugan. Och fina betongvasen till vänster på bilden som Jonathan fyndade ( netto )

IMG_8257

Hepp nu önskar jag er en riktigt trevlig kväll 🙂

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny
8 år sedan

Tack för bilder från Öland. Uppskattas. Roligt med en blogg som är varierande! Inte bara mat. Hoppas det inte missförstås. Såklart uppskattas matrecepten!

8 år sedan

mysigt ni har

Nästa inlägg

Lövbiffsgryta

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x