Höst på öland

God eftermiddag,

Här blev det en sväng ner till badhuset med Mona & Daries ( två av mina systrar ) och så barnen. Fikakorgen hade vi med och barnen lekte och åkte rutchkanor till de var helt trötta. Sen följde Mona & Elias med oss hem till stugan för att stanna kvar till imorgon. Hon är just nu ute och hämtar ved i vedboden, så jag passar på att skriva en rad till dig. Och vi har handlat hem för att laga kyckling och rosta potatis till kvällen, det ska bli gott.

IMG_8250

En bild från igår, det är så grymt vacker nu med alla färgglada löv. Hösten är så fin tycker jag ! Köpte även på mig ett nytt doftljus igår, tyckte det var höstfint med svart & guld. Och passade bra på brickan med ljus här i stugan. Och fina betongvasen till vänster på bilden som Jonathan fyndade ( netto )

IMG_8257

Hepp nu önskar jag er en riktigt trevlig kväll 🙂

1

2 responses to “Höst på öland

  1. Jenny skriver:

    Tack för bilder från Öland. Uppskattas. Roligt med en blogg som är varierande! Inte bara mat. Hoppas det inte missförstås. Såklart uppskattas matrecepten!

  2. anna skriver:

    mysigt ni har

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *