Första julpyntet

Gutenmorgen,

Det har ju börjat julpyntas i butikerna ( alla redan) Jag har hört att att det har suckats om att det är alldeles för tidigt. Det tycker inte jag, julen är det bästa som finns.  Och igår kunde jag inte stå emot längre, utan då åkte det första julpyntet ner i korgen. Obs! Detta är inget samarbete…. Och när det är ett samarbete så står det tydligt i mina inlägg för att ni ska veta det! Jag vet att ni brukar gilla att se om jag handlat något fin, och det är därför jag visar upp det. Så ni vet 🙂

IMG_8118

Och även en silverfärgad ananas fick följa med hem,
inte jättejulig med matchande.

IMG_8120

Dock har jag ingen tanke på att julpynta riktigt än, men alltid roligt att köpa på sig lite nytt nu fram till advent.
Hur länge väntar ni med att böra julpynta ?

0
Prenumerera
Notis om

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Leila
8 år sedan

Vad fint, var hittade du ananasen och pris? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Leila
8 år sedan

🙂 Mio och cirka 100 kr

Sofia
8 år sedan

Hej! ?
Älskar julen!
Var köpte du ananasen? ?

jennysmatblogg
Reply to  Sofia
8 år sedan

Mio 🙂

Rebecca
8 år sedan

Ljuset va himla fint! Vart hitta du det?
Jag älskar julen,är nog ganska traditionell och gammaldags men jag håller stenhårt på 1 advent och sen åker det ner 1 januari för då vill jag ha vår.
Tack för en fin blogg!

jennysmatblogg
Reply to  Rebecca
8 år sedan

Mio 🙂

8 år sedan

Pyntar alltid till första advent. Tycker inte alls att det är för tidigt med julsaker nu dock är affärerna här där jag bor lite sega så de är inte mycket jul alls i affärerna här

Johanna
8 år sedan

Ananasen ?
Var hittar man den?

jennysmatblogg
Reply to  Johanna
8 år sedan

Mio 🙂

isadora
8 år sedan

Jag tar fram allt pynt till 1 advent , även julgranen ..men har plastgran, i år är har jag tänkt att ha en riktig gran så då blir den lite senare 🙂 älskar julen, det är det mysigaste som finns!

anicka
8 år sedan

1:a advent brukar jag börja pynta, men i år har jag fått mitt första barn, så det kliar i fingrarna redan nu! ? och självklart har jag ”beställt” minusgrader och snööö i mängder! ???

Fru K
8 år sedan

Tycker att det är lite tidigt än, räcker med att det börjas tas fram i butikerna i november. Annars gillar jag julen men pyntar rätt lite med tomtar och sånt, blir mer blommor, grankvistar och mycket silver och vitt. Tar fram adventsljusstakarna till 1:a advent och så får döttrarna klä sin gran då de får adventspaket under den varje advent istället för adventskalender. Men yngsta dottern fyller år 3:e december så vi brukar hålla pyntet smått tills efter hon firat sin födelsedag 🙂

Sofia
8 år sedan

Eftersom jag jobbar inom handeln så tycker jag det är den värsta perioden på året, folk blir hysteriska och förbannade när de inte finns det de söker när de är ute i sista sekunden.. jag älskar mitt jobb men ibland undrar jag verkligen vad folk tänker med, det är ju inte direkt jag som säger vilka regler som ska följas och vad som ska köpas in. Särskilt när man jobbar inom en stor butikskedja. Vanligt butiksvett är väldigt ovanligt idag måste jag säga, särskilt bland 80 och 90talisterna.

Molly
8 år sedan

Senast onsdagen före den första advent kan man väl få ta fram ljusstakar mm?!!

Nästa inlägg

Oxfile med frasig rostad potatis och ädelostsås

14
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x