Ny vecka

Godmorgon,

Vi startade denna måndag tidigt då pappan i huset fyllde år. Vi var uppe innan sju och fixade frukostbricka, paket innan vi gick in och sjöng för en trött Jonathan.  Och vi är tillbaka nu i stan efter en helg/weekend i stugan på öland. Och på hemvägen igår stannade vi till hos Ingela & hennes familj i Borgholm på fika innan vi for hem igår. De har nämligen köpt en stuga där, och den var så fin, och trevligt med god fika. Idag har jag lite ärenden som ska ordnas nu på förmiddagen, så det blir en tur in till stan. Och i eftermiddag ska vi iväg till körskolan för att gå handledarkursen med Jacob. Tänk att han ska få börja köra bil nu !

rosorHelgbuketten håller sig fortfarande fin.

Hoppas du får en fin Måndag,
På återseende snart igen!

1

2 responses to “Ny vecka

  1. Petra skriver:

    Grattis till din man! Hoppas han får en god tårta!

  2. Petra skriver:

    Grattis till din man!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *