Stugfrukost

Godmorgon fredag,

Nu är Jonathan och barnen här i stugan också, Växjös skolor har studiedag idag så det innebär en längre helg. De kom fram till stugan runt fem igår & vi lagade en sådan god middag den kommer snart att dyka på bloggen. Annars vad händer här på öland idag…. Inte jättemycket, jag har ett möte med revisorn inbokat på förmiddagen, och så ska vi börja bygga lite staket runt altanen är tanken. Bästa vädret för att vara ute och jobba i trädgården. Sedan har kusinerna bokat in att de ska leka, så det blir säkert lite kaffe med systeryster också 🙂

Startade dagen med en lugn frukost, knäckebröd för min del med både ost & skinka.
IMG_7116 (1)

Jag återkommer senare med nya recept!
Ha en kanonfin fredag.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Skomakarlåda med oxfile

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x