En dag på öland

Godkväll i stugan,


Har ni haft en fin onsdag? På öland idag har solen lyst hela dagen. Jag är över till stugan för att jobba, och resten av familjen kommer imorgon. Jag tog en paus för att gå ut & äta lunch med min gamla kompis Susanne ( nu är hon inte gammal , utan bara en av mina äldsta vänner från skolan ) Susanne är höggravid och ska ha bebis vilken dag som, och värkarna har hållt i sig hela dagen. Så när som helst kommer hon bli mamma igen, så spännande.

Vi startade med en god planka med fläskfile
IMG_7087

Sen tog vi en snabb promenad genom Borgholm.

IMG_7088

Både längst hamnen och gick genom storgatan.

IMG_7091

Inte mycket att se, öland är riktigt dött så här års!
Men jag kan tycka att det är rätt trevligt att slippa alla köer som annars alla turister skapar 🙂

IMG_7094

När lunchdaten var över åkte jag till köpingsvik och tog en snabb promenad längst stranden. Detta underbara hav, som jag saknar hemma i växjö. Stugan är för mig energi, att ladda batterierna. Egentligen brukar jag inte jobba i stugan, men just nu har jag tackat ja till alldeles för mycket arbete. Men jag kommer hinna klart, det känns jätteroligt allt det här!

IMG_7099

Långa bryggan ut i havet, kanske den mest fotade bryggan på öland. Jag gissar bara.
Det blåste friskt därute, och till skillnad mot en sommardag kunde jag stå där ute själv och andas havsdoft.

IMG_7106

Vädret idag var nästan som vilken sommardag som helst, lite friskare i luften kanske.

Nu ska jag kika på ”Bonde söker fru” innan kakorna i ugnen är klara!

Ha en fortsatt fin kväll!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Susanne
8 år sedan

God morgon ?
Det var nog bara lite miniförvärkar lol. Det var ganska lugnt på kvällen sen.. nu känns det lugna puckar. Hehe det blir nog inte förrän Lördag, Måndag eller Onsdag..?
Tack för igår…såååå mysigt!?
Kramar

jennysmatblogg
Reply to  Susanne
8 år sedan

<3 tack själv
Och håll mig uppdaterad :-)

8 år sedan

Öland låter avkopplande!

Nästa inlägg

Old El Paso

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x