Frukoststund

Godmorgon,
Såg ni den röda stora månen i natt ? ( Läs för ett par timmar sedan) Jag ställde faktiskt klockan och tassade ut på altanen, och det var riktigt häftig! Nu skulle det dröja en himla massa år tills nästa gång, läste jag i tidningen.  Här har jag precis dukat fram en tidig frukost, och ska snart väcka alla barnen. Ja alla utom Thelma för hon stiger alltid upp tidigast av alla när det är vardag, på helgerna sover hon desto längre.
IMG_6960
Massa grönsaker i olika färger vill jag ha på mina smörgåsar.

Hoppas ni får en fin start på dagen,
och vi hörs lite senare.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Elin
8 år sedan

Tack för en väldigt bra blogg!

Snälla, be dina tekniker att ordna utskriftsfunktionen! När man trycker på ”Print” under varje inlägg skrivs allt som är på sidan ut, d.v.s. även bilder och kommentarer. Jag skrev precis ut ett recept och ut kom sex sidor – och det var bara på en sida som själva receptet stod, så fem sidor skrevs ut helt i onödan. Tänk gärna på miljön och ordna detta!

jennysmatblogg
Reply to  Elin
8 år sedan

Hej,
Jag har vidarebefordrat till mina tekniker 🙂

Ewa Nilsson
Reply to  Elin
8 år sedan

Markera receptet, välj skriv ut (på din dator) och pricka för ”markerat” så blir det bara receptet som skrivs ut. Jag kopierar receptet och klistrar in i ett worddokument, då kan du redigera och ändra stavfel också om du vill. Funkar jättebra för mig.

Åsa
8 år sedan

Vill också ha grönsaker på frukostmackan! Vad har du för bröd? Ser gott ut!

8 år sedan

Jag ställde klockan för att gå ut och titta, men månen hade nog flyttat på sig för den syntes inte mellan husen från balkongen och jag orkade inte gå ut, så det blev ju lite värdelöst.
Men det var magiskt starkt sken på kvällen.
Jag får vänta i 33 år till nästa gång 🙂

8 år sedan

Mitt minsta barn (7 mån), väckte mig 03-nånting och då tittade jag ut, men månen var vit. Antingen såg jag helt fel eller så hade de inte börjat än. Kände sen att jag behövde sova, så jag missade detta denna gång. (Sömn är ju en bristvara här hemma) hehehe

jennysmatblogg
Reply to  Therese
8 år sedan

V i var ute vid 04.20 då var den gul/röd:-)

Nästa inlägg

Veckomatsedel

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x