Min stora last…

 

Lösgodis är min stora last, choklad, surt, sött & lakrits.
Jag är en allätare även om choklad är det bästa av det bästa! Så här ser en typisk Jenny-godispåse ut.

godis-stockholm
Vilket är ditt favvogodis? 

0
Prenumerera
Notis om

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anne
8 år sedan

Godis är min stora (och faktiskt enda) last också. Gillar det mesta, men choklad och lakrits är absoluta favoriter. Gärna i kombination med varandra. 🙂

Katarina
8 år sedan

Älskar choklad, gärna med nougatfyllnng. Gjorde dina twixkakor i dag, så goda.

FS
8 år sedan

Ser exakt ut som min påse 😉 fast också med massa djungelvrål och lakrits med mintfyllning!

8 år sedan

Hej Jenny! Tack för en fantastisk blogg, så imponerande att du hinner lägga ut alla recept så ofta. Tänkte på om du har ett annat arbete oxå eller om det är bloggen du har som ditt fasta jobb? Och barn o allt annat såklart. Den påsen är nästan exakt sådan jag själv skulle valt, lite mindre choklad bara, det är så gott men jag blir så mätt och då missar jag så mkt av det andra!?

8 år sedan

Visste du att det var Lösgodiset Dag i fredags? 🙂
Själv är jag inte så mycket för lösgodis alls och speciellt inte just nu när jag har ett uppehåll med socker.
Annars är det choklad som gäller 🙂 Det är/var min stora last.

Malin
8 år sedan

Mina favoriter är citronmunnar och rosa/gula skumskallar! Och choklad i alla former funkar allid 😀

Helle
8 år sedan

Choklad och sura godisar är min grej

Jenny
8 år sedan

Jag älskar peacemärken av hallon o saltlakrits mest!!? men också skolkritor, Cola Ferraribilar, brända mandlar ( de med rosa lager), colaflaskor, cloettas sockerbitar o sist men inte minst: punschkottar!?

Mona
8 år sedan

Älskar polly och center. Tyvärr har jag fått diabetes så jag har nog älskat det för mycket tidigare :-), men nu får det vara. Pollykakan har jag bakat flera av och den unnar jag mig en liten, liten bit av vid festliga tillfällen. Så gott!

Marie
8 år sedan

Haha HELT perfekt!

Sara
8 år sedan

Jag älskar Hallon/Lakrits-dödskallar, allt med choklad, lakrits, sura godisar m.fl.

8 år sedan

Vems last är inte det där? 😀
I min gotta påse är det nästan bara svart och sura cola nappar.

// Anna

8 år sedan

Det finns fler som har den lasten…

Charlotte
8 år sedan

Ser precis ut som min påse 🙂 Gillar allt, men favoriter surt och choklad. Ibland lakrits abstinens 🙂 Åh vad jag blev sugen på en sur rabarstång…

Charlotte
8 år sedan

ps de nya sockerbitarna med choklad och kokos är så goda. slurp….

Nästa inlägg

Mariannetårta på browniebotten

15
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x