Söta pumpor

Godmorgon Tisdag
Idag ska jag försöka jobba ikapp det jag inte hann med igår, vi hade hantverkare här på förmiddagen som la in Thelmas nya heltäckningsmatta. Så jag passade på att åka och storhandla medan de donade om hennes rum. Det kommer bli så fint när det blir klart. Jonathan och jag kastade ut skjutdörrar och den tillfälliga garderoben och öppnade upp så att man numera kan gå in i garderoben. Som ännu inte är en garderob, men hoppas på att vi hinner till Ikea någon dag i veckan. Ska visa före- och efterbilder senare.

Köpte med mig ett gäng söta pumpor hem. 
IMG_6178
Påminner mig om att det snart är Ölands skördehelg. Ska ni också dit ?
Det kan vara Ölands mysigaste helg med alla pumpor som står längst vägar och stenmurar.

IMG_6184Nu ska jag dyka ner i mailen, innan jag ska rusa på möte.

Trevligaste tisdagen till dig!

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anne-Marie
8 år sedan

Denna helg har blivit tradition i vår familj! Det är så mysigt med alla pumpor och ett himmelrike för en matnörd som mig jag köper med mig allt möjligt hem! Men i år är kan vi tyvärr inte åka då min jobbhelg faller in just då…

Cecilia
8 år sedan

Hej ! Jag har följt din blogg i många år genom de olika formerna, men nu pga tidsbrist haft ett uppehåll. En fråga med din nu helt egna blogg: Förut kunde man leta under kategorier som tex pajer, kyckling men hittar inte ngt sånt nu ? Jag tyckte det var toppen !

jennysmatblogg
Reply to  Cecilia
8 år sedan

Hej och välokmmen tillbaxs
Det kan du nu med 🙂 Klicka på de tre strecken uppe till höger på skärmen

8 år sedan

Hej Jenny!

Såg att du varit i Ullared och fyndat tallrikar. Både de turkosa och vita var jättefina, minns du möjligen priset på de vita?

Med vänlig hälsning, Annika.

jennysmatblogg
Reply to  Annika
8 år sedan

Hej Annika,
Du jag kommer inte ihåg. Men det var billigt 🙂

Nästa inlägg

Förvaring med Orthex SmartStore & tävling

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x