Förvaring med Orthex SmartStore & tävling

Hej,

Är det något jag gillar väldigt mycket så är det ordning och reda! Jag blir på det bästa humöret när det är fint hemma.
Så när Orthex hörde av sig om jag ville ha samarbete med dem och deras SmartStore-boxar så såg jag det som en finfin anledning att gå loss på garaget. Och även få ordning på Nomis rum för att få det lite mer lätt överskådligt. Nomi är en riktig pysseltjej som gillar pärla, klippa och klistra. Men det är ju inte lika roligt när saker ligger överallt på hela skrivbordet. Så jag sorterade upp allt i SmartStores små smidiga plastlådor.

IMG_4635

Pennor, pärlor, glitterpärlot och plattor för sig, så hon lättare hittar bland sina grejer.

IMG_4624

Plus att det blir snyggare på hyllan ovanför skrivbordet  🙂

IMG_4641 (1)

Att man stänger SmartStore-boxarna med lock sen och kan stapla dem gillar jag skarpt. Skulle de trilla i backen så öppnas de inte, och Nomi gillade att hon kunde se i vilken SmartStore-box som vilka pärlor låg i utan att behöva ta ner alla lådor.

IMG_4646 (1)

Det blev kanonbra och vi är jättenöjda. Vill ni också kika på SmartStore-boxar och övriga sortiment från Orthex hittar ni dem R

Och ute i garaget var det sådan oreda tidigare, och nu har jag slängt och åkt till återvinningen. Kastat & röjt och nu sorterat i dessa boxar istället. Mycket bra att det fanns fack och lådor i boxarna så man kunde lägga mindre grejer / skruvar för sig.

IMG_4607

Jonathan var mycket imponerad över städningen, annars inte jätteofta jag hänger i garaget liksom.

IMG_4609

Grymma boxar som går smidigt att stapla på varandra så de tar minimalt med plats. De finns i alla möjliga storlekar, jag tyckte denna storleken passade oss bra. SmartStoreboxarna är tillverkade i Sverige med robusta clips. De har även 10 års garanti och är livsmedelsgodkända, de tål både låga och höga temperaturer.

IMG_4619

Och nu hittar tillochmed jag här, var sak har sin plats och det gillar jag 🙂

IMG_4623

Detta är mina ”after”-bilder, men det vi vill se nu är era ”before”-bilder!  För nu har vi ordnat fram en tävling på instagram där ni kan vara med och tävla om en styling hemma hos er. Mer finns att läsa på Orthex tävlingssida HÄR

Och det ni ska göra för att vara med och tävla är visa en ”before”-bild  på instagram. Bilden ska visa en bit av oorganisation i din vardag, sen ska du kort motivera varför just DU behöver en homestyling & SmartStore-produkter för att organisera allt. Ni behöver skriva/tagga #smartstore20years och @orthexgroup för att vara med och tävla.

Lycka till

1a pris är en homestyling + SmartStore-produkter som passar rummet som ska stylas

2a och 3e pris är Orthex produktpaket av olika storlekar.

Det totala värdet på priserna är 60 000 kr

* * * * *  I samarbete med Orthex * * * * *

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Baconinlindade kycklingjärpar med currysås

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x