Hur man gör en fiskbensfläta

Tjingeling,

Nu ska vi och träffa barnens farbror Kim ( Jonathans äldre bror) Och sedan blir det barnkalas hemma hos syster Mona. Jag har inte hunnit förbereda något inlägg, kors i taket. Men tänkte att jag kunde tipsa om denna igen. Hur man gör en fiskbensfläta.

Jag tycker det är finast med lite slarvig fiskbensfläta. Men det är klart en smaksak, så här gör jag: Rufsa & spraya håret lite lätt innan du tar tag och delar upp det i två olika delar / tofsar. Ja som en fläta fast bara två delar istället för tre . Och sen från dessa tofsar tar du en lite slinga i taget och drar över till den andra tofsens början, varannan gång liksom. Kanske lite trassligt i början, men stå framför speglen så ser du hur fiskbensflätan växer fram

Klart.

Jag kikar in lite senare, tills dess ha en jättebra lördag!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
11 år sedan

Provade detta på min kompis dotter igår, fick inte till det riktigt, får öva mer. Vilken fin svartvit bild på dig, otroligt vacker ❤

Henna
8 år sedan

Snyggt! Men fattade tyvärr inte beskrivningen ? Nu har jag något att klura på idag!

Erika
8 år sedan

Hej Jenny! Idag har jag och sambon bakat dina citronbiskvier och de blev S Å G O D A ! Tack för receptet, kramar Erika i Stureby

Nästa inlägg

Äntligen fredag

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x