Efterrätter vs middagstips ?

Godkväll i stugorna.
Hoppas dagen varit fin, här hann vi med en sväng till lekplatsen med Nomi & hennes vän. Vädret har ju varit toppen, soligt och frisk luft. Till middagen provade vi en jättegod rätt som jag ska tipsa er om imorgon, fick receptet från en bloggläsare.

Men nu undrar jag lite vad ni tycker är roligast att läsa om på sajten ?
Är det efterrätterna eller gillar ni middagstipsen bättre?

img_8782 (1)Godaste choklad kolapajen 

Eller kanske middagstips som

Hemlagad kebab

kebavb (1)

Roligt att veta hur jag ska planera att utöka mat- och bakarkivet här på sajten.

Tack för hjälpen

0
Prenumerera
Notis om

78 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jennifer
8 år sedan

Efterrätter 😀

Jennifer
8 år sedan

Oj, kan inte välja mellan middagstips eller efterrätter… Middagstips är väl kanske mer användbart, men är lika roligt med efterrätter. Går inte att välja helt enkelt! ☺ kan säga att din blogg har räddat många middagar

Matilda
8 år sedan

Helt klart både och som nu. ?

Mio
8 år sedan

Hej! Jag tycker alla dina inlägg är spännande å fina, men önskar mer av vegetariska recept!
Jag lagar massa mat (är veg), kolla gärna min blogg för inspiration!
//Mio

Patricia
8 år sedan

Middagstipsen!! Jag planerar min veckomatsedel efter din blogg så jag klarar mig inte utan matrecpten

Sara
8 år sedan

Jag uppskattar både middagstipsen och efterätterna!

Oftast har man sina favoriträtter som man tar till när inspirationen tryter, men är fantastiskt att bara kunna klicka sig in här och hitta något nytt att prova. Jag skulle uppskatta lite tema-inriktade recept ibland, typ ”billiga veckan”, ”vegetariska veckan”, ”middag på 30min-veckan”, ”middag med max 5/10 ingredienser” eller liknande.
Hade varit kul att testa 🙂

Sen kan men ju ALDRIG få för mkt recept på efterätter 🙂

Evelina
8 år sedan

Middagstips!

Sofie
8 år sedan

Moddagstips!

Heléne
8 år sedan

Gör mest dina maträtter, (äter sällan efterrätter) men en mix av allt är toppen, precis som det är nu.♥

Maria
8 år sedan

Både ock 🙂

Stina
8 år sedan

Vill läsa om en härlig blandning av bakning,matlagning,efterrätter och inredning. Med andra ord precis som du redan skiriver. Kram Stina

8 år sedan

Jag gillar alla tips, både middag och efterrätt!

8 år sedan

Jag gillar dina middagar jättemycket!! Så himla bra och varierande menyer som jag inte vill vara utan ? Efterrätterna är också goda men middagar lagar vi ju varje dag. Tack för din fina blogg! Mvh Liza

Anna
8 år sedan

Gillar blandningen men maten är bäst 🙂

Agneta
8 år sedan

Efterrätter❤️

Anna
8 år sedan

Både middag och efterrätt , älskar alla tips 🙂

Carro
8 år sedan

Middagstipsen helt klart!

Jeanette
8 år sedan

Gillar blandningen som är nu men middagstips om jag måste välja?

Erika
8 år sedan

Är inte mycket för egterrätter så jag gillar middagstipsen bäst, har man idétorka är bloggen perfekt för detta ?

8 år sedan

Tycker efterrätterna är mest intressanta!

Brittis
8 år sedan

Tycker att denna är absolut bästa matbloggen som finns och jag kollar massor av bloggar.
Just blandningen av middagar, efterrätter och bakning är toppen.
Så fortsätt med denna blandning.
Tack för världens bästa matblogg

8 år sedan

Efterrätter!! 😀 letar alltid i din blogg när jag ska baka något och läser din blogg varje dag, du är superduktig! 🙂

Linda M
8 år sedan

Uppskattar båda, men middagstipsen vill jag ha mest utav då middag ska göras varje dag!
Tack för en inspirerande blogg!

Fia
8 år sedan

Jag gillar båda men föredrar middagstips! ?

Marie
8 år sedan

Jag gillar allt! Lite inredning, mycket mat och efterrätter. Kanon!

Marie
8 år sedan

Älskar din blogg!!! Fortsätt som du gör med lite av varje, ätit många middagar och efterrätter härifrån. Även tipsat kompisar om denna underbara blogg.
Kram

8 år sedan

Efterrätt?

Tess
8 år sedan

Efterrätter ?

Sofia
8 år sedan

Det som är bra med din blogg är väl att det finns både och men middagstipsen är ”mer värda” för mig som är fantasilös vad gäller mat! 70-30 till middagstipsen skulle vara bra ?

Ida
8 år sedan

Man vill ju ha det bästa av två världar! Så bra med båda 😀

Jasmine
8 år sedan

Helt klart efterrätterna! Skulle dock önska fler alternativ för oss som är gluten och/eller laktosintoleranta 🙂

Hanna
8 år sedan

Gillar tips på lättlagade vardagsmiddagar! Det är ofta där fantasin sinar när man är trött efter jobbet 🙂

Carin
8 år sedan

Jag läser helst middagstips, för det har jag mest nytta av! Sen är det så många andra som skriver om bakverk..

Lovisa
8 år sedan

hej Jenny! gillar mixen på din blogg som den är men om jag ska välja så får det bli middagstipsen! tack för en mysig och inspirerande blogg, tack vare dig har jag hittat tillbax till mitt intresse för matlagning o bakning. mannen har länge skött matlagningen vilket visserligen är positivt men jag har märkt att det kan vara väldans avkopplande att fixa middagen till familjen efter en lång intensiv arbetsdag. kram!

Lina
8 år sedan

Säger som många andra, det är jättebra som det är nu! 🙂 Jag läser din blogg mer som ett ”magasin” och inspireras av fina bilder, inredning, mat efterrätter och shoppingtips men har faktiskt bara lagat ifrån dina recept ett fåtal gånger. (tycker oftast att maträtterna är lite för enkla..) I helgen testade jag dock Daimbiskvierna till dotterns 2-årskalas och de blev väldigt goda! 🙂

Renée
8 år sedan

Jag gillar dina middagstips – gärna fler enkla vardagstips.

Lisa
8 år sedan

Helt klart dina middagstips. Sååå bra!! Både jag och flera av mina vänner lagar veckomiddagarna efter dina veckomenyer. Du är så inspirerande!

Annie
8 år sedan

Älskar kombinationen av båda så som du har nu! ?

Leila Andnersson
8 år sedan

Har lagat många av dina maträtter men äter aldrig något sött. Så mitt val är enkelt, MAT. ?

sandra
8 år sedan

Absolut middagstipsen! De har man mest användning för 🙂

Åsa
8 år sedan

Absolut middagstipsen! Finns massor av rena bakbloggar men inte lika många ANVÄNDBARA matbloggar. Din är en av dem tycker jag. Vore kul med lite mer plockmat/snacks/förrätter. (Efterrätter är också kul men inte så mycket bakat…) Tack för jättetrevlig blogg!

Camilla
8 år sedan

Jag tycker mest om middagstipsen! Sedan är det väldigt bra med inspiration till bakning och efterrätter också såklart. Jag håller på att bli mer hälsosam, jag ser gärna att man kan få tips på ”lättare” mat (alltså typ såser som är inte så onyttiga, jag älskar olika såser nämligen) 🙂 och gärna mat med ost i 😉

Linda
8 år sedan

Hej! Läser din blogg varje dag och föredrar middagstipsen. Toppenbra tips på goda lättlagade rätter ?

Erika
8 år sedan

Gillar att läsa om båda ?

Sandra
8 år sedan

Middagstipsen!! 🙂

Gabbi
8 år sedan

MAT. Din blogg är en sådan stor inspiration och vänder mig dagligen hit för recept 🙂

Nettan
8 år sedan

Som det är nu, en mix av båda.
Tittar in här varje dag och blir inspirerad.
Igår blev det dina goda tekakor som bakades här!!

Sarah
8 år sedan

Jag provade det här kebabreceptet tidigare men det gick inte hyvla, smulade bara sönder till färs igen, provade skära bitar men då blev det grynigt då jag stekte upp det.. Vad kan jag göra fel? Haft för länge/för kort tid i ugn? För mager färs? Oduglig kock? För lite länge i kylen? Vill gärna lyckas då det ser underbart gott ut!

Anna
8 år sedan

Både och ! Men jag har helt klart provat mest av dina efterrätter och kakor !

Sara
8 år sedan

Middagstipsen ☺ men sen är det alltid trevligt med lite variation.

Nästa inlägg

Dagens lunch

78
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x