Nya vinterjackan

 

Godmorgon måndag,
Solen skiner och himlen är blå, underbart höstväder. Jag och Molly ska ge oss ut till skogs en sväng, innan hantverkarna kommer hit. Vi ska lägga in heltäckningsmatta och bygga en mini-walkincloset i Thelmas rum. Ska ta lite före- och efterbilder så att ni får se skillnaden.  Sen har jag inte visat så mycket av vad jag köpte på gekås, för det blev faktiskt inte jättemycket. Men det blev blandannat denna fina vinterjacka med tillhörande temorbyxor. Lika bra att vara ute i god tid, så jag köpte på mig femtioelva skidhanskar & mössor också. Sådant har en tendens att bara försvinna hemma hos oss.

Nya vinterjackan går i grått & rosa och fick klart godkänt när jag kom hem.
IMG_5694

Nu skogspromenad, och vi hörs lite senare.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Jackan ser jättefin ut! Måste ta mig tid och åka upp en sväng till gekås innan kylan är här…
Önskar dig en fin kväll!

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x