20 Augusti

 

God morgon där,

Så tyst det är i kommentarsfältet, är ni kvar där ute? *Pik pik* Jag tycker alltid att det är roligt att läsa en eller två rad från er. Statistiken pratar om allt annat än att ni ska ha försvunnit, det ser ut som tillochmed fler har hittat hit efter bloggflytten. Ni är så välkomna, och söker gör ni uppe till höger på skärmen genom att klicka på de tre strecken.

Och ett fång med cerise rosor fick följa med mig hem från blomsteraffären igår. Det finns få saker som gör mig så lycklig som nystädat hem och en bukett med doftande blommor. haha..

IMG_4331
Nu ska jag ställa mig och vispa ihop en ny glass, eller ny för mig. Och sedan blir det två middagar som jag ska provlaga.
Återkommer mer om det senare.

Ha det gott tills vi hörs härnäst!

0
Prenumerera
Notis om

28 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Känner igen det där, dålig med kommentarer, men statistiken säger annat 🙂

Sabina
8 år sedan

Hej! Tack för superbra recept. Får så mycket beröm för allt jag bakar som kommer från din blogg!
Tänkte fråga efter någon favorit du har som passar till många då det oftast är ca 10-14 personer jag gör efterrätt/kaka till! Cheesecakesen och glassen älskar de men vill prova något nytt lite somrigt. Har du något som passar en äggallergiker med vore det perfekt.

Kram i sommarsolen!

al68
8 år sedan

Skärpning på oss ; ). Håller med dig, varje veckan när jag städat åker jag och handlar nya snittblommor, älskar med det, så det är dax för nya i eftermiddag. Ha en fin dag, kram kram

jennysmatblogg
Reply to  al68
8 år sedan

Ha ha… Ja, Det var länge sen 🙂
Kram

al68
Reply to  jennysmatblogg
8 år sedan

Lovar att jag skall bli bättre, haft lite för mycket ett tag nu, kram <3

Matilda
8 år sedan

Jag är ny här och uppskattar dina veckomenyer mycket! Enkla, goda rätter och inte en massa krångel. Och dessutom rejäla råvaror och inte så mycket lightprodukter vad jag kan se! Toppen! Jag har lite svårt att hitta alla dina veckomatsedlar på ett ställe, vecka för vecka. Går det, så man kan välja, vraka och mixa?

jennysmatblogg
Reply to  Matilda
8 år sedan

Vad roligt att höra 🙂
Veckomatsedlarna hittar du om du klickar på de tre strecken uppe till höger. Scrolla ner till kategorin ”Veckomatsedlar”
Lycka till

Lena
8 år sedan

Håller med om att veckomatsedlarna är bäst! Väldigt inspirerande och alltid goda maträtter, favoriterna här hemma är Balkan kyckling och biffstroganoff ??

Eva Lund
8 år sedan

Gillar dina veckomatsedlar .Bra när det är stiltje i hjärnan ;). Gillar även allt det andar med 😀

Annica
8 år sedan

Jag gillar också dina veckomatsedlar, tipsar ofta min son om dina recept, så även hos en 24 årig grabb så går dina recept hem ?. Han kunde inte laga mat alls innan han flyttade hemifrån, så ett plus till dig för bra recept även för nybörjare! Jag gillar även dina kladdkakerecept.

Ha en bra dag!

Matglad!
8 år sedan

Är så tacksam för alla dina recept, lagar jämt ”din mat”.
Tyvärr är jag (som många andra) dålig på att kommentera.
Får bli en skärpning där!!
Ha en bra helg o njut av den. (Och blommorna!)

LH
8 år sedan

Ja usch vad dålig jag är på att kommentera, och ändå är jag inne och tittar och läser och letar på din sida varje dag! Hittills idag har jag gjort kardemumma-muslin och pastasallad med kassler. Så goda båda två! Sonen på 18 år flyttar hemifrån om 2 veckor och vill att jag ska skriva ned bra basrecept. Ha, ha jag kommer helt enkelt bara att ge honom din bloggadress! =)

Kristin
8 år sedan

Åhhh…..jag måste hålla med de föregående talarna å det kan man ju tycka att man skulle kunna bjuda på en kommentar då och då. Så mycket som jag är in här och snyltar recept ? Jag är dunder förtjust i alla kakor/efterrätter/glassar/godsaker. Såååå mycket gott. Just nu bor jag, min man och våra tre barn i Kamala, Phuket och standard i Thai kök innehåller INTE en ugn. Gissa om jag samlar på mig massa gotte recept tills vi flyttar hem om ett år. Haha….gäller att hålla sig ajour så man inte går miste om någon smaskighet. Men gissa om min lycka när jag började jobba i måndags på Svenska skolan där jag ska jobba som lärare ett år och såg en ugn!!!! Idag fyller min mellanjuvel 7 år och hade det inte varit så svårt med bakmaterial (typ visp och vissa ingredienser mm) så hade det blivit en av dina smarriga tårtor ikväll. Nåväl ska oxå bättra mig på kommentarsfronten. Så det kommer nog komma lite hälsningar från värmen i Thailand då och då…Kram å tack för all inspiration.

jennysmatblogg
Reply to  Kristin
8 år sedan

Å vad härligt det låter! Då kanske jag mailar dig om ett år. Vi funderar också på att bo borta i några månader i framtiden 🙂

Kristin
Reply to  jennysmatblogg
8 år sedan

Åhhh, vi har varit här i 2 månader nu och vi alla ÄLSKAR det. Så jag kan inte säga annat än kör! Kvalitetstiden med barnen är fantastisk. Nog för att det även är vardag här men ekorrhjulet snurrar inte lika snabbt som i Sverige. Vi har inte ångrat beslutet en enda sekund någon av oss. Sååå härligt. Ta med pengar till en ugn bara ? Bara att maila vid frågor. Vi är rätt insatta i pappersvärlden här nere i Thailand nu….den är outstanding!

jennysmatblogg
Reply to  Kristin
8 år sedan

Men åhh det låter underbart, vi har sagt att vi ska börja kolla lite med allt från uthyrning av hus till skolpeng. Jag kan ju arbeta vart jag än befinner mig, och som du säger… Det blir en helt annan vardag där. Förresten på svenska skolan är det bara 1-9 eller även gymnasiet?
🙂

Reply to  jennysmatblogg
8 år sedan

Ja , det är mycket att fixa med så är bra att börja i tid. Vi roddade ihop ALLT från jobb, uthyrning av hus, skolpeng, alla papper, tjänstledigt, boende i Thailand mm på 3 månader, men det är inget jag rekommenderar för då gick ALL tid till det nästan. Så bra att börja kolla i tid. Svenska skolan i Kamala har upp förskolan upp till åk 9. Men tror att det finns andra lösningar för gymnasiet. Det som är så bra med en svensk skola är ju att man får behörighet precis som om man läser i Sverige (om nu planen är att flytta tillbaka) annars är ju de internationella skolorna kanon, men det är ju svårare sen att söka sig vidare. Men borde ju finnas lösningar för gymnasiet också. http://www.svenskgrundskolaphuket.se/ här finns det info on QSS Kamala. Finns ju svensk skola på Koh Lanta också vet jag. Finns lite överallt här =) På måndag börjar eleverna här och nu är vi sjukt taggade för att dra igång en termin och vardagsliv på ett sätt vi aldrig gjort förut. Hoppas verkligen att ni lyckas. Det är en chans i livet att få göra detta med sina barn. Uppleva det äventyret…..så häftigt!

Johanna
8 år sedan

Tjena, älskar din blogg och har redan testat 2 recept. Men angående kommentar så läser jag alla bloggar via bloggkeen. Så blir inte att man kommenterar. Fortsätt men en underbar blogg.
Jag själv lägger bara upp bilder på min mat i Instagram #foodhanna

Mona
8 år sedan

Tack för alla goda recept du låter oss få ta del av. Pollykladdkakan är bakad mycket just nu och väldigt uppskattad. Sedan är den ju så otroligt lätt att göra och det är ju inte fel 🙂

Karin
8 år sedan

Hej!
Letar efter dina kategorier men hittar inte dem, klickar på de tre stricken men får då bara arkiv, någoit fel? Jag se kategorier högre upp med det går inte att söka på.

jennysmatblogg
Reply to  Karin
8 år sedan

Ser du förstoringsglaset? Klicka där och skriv i ditt sökord. Jag vidarebefodrar till mina tekniker så länge..

Lotta
8 år sedan

Hej! Visa gärna inomhus och utomhusbilder på ditt fina hus på Öland. Du kanske har målat någon ny möbel.
Det är så roligt att se dina fina fynd som du sedan målar om.

Louise
8 år sedan

Hej!
Tack för en finfin blogg! Gjorde din krämiga ostpaj igår till vår kräftskiva med kvarteret på lördag, vi tjuvsmakade dock och den var ljuvlig! Kram!

Lisa
8 år sedan

Hej! har du några recept med rödbetor, skulle vara jättekul om du ville dela med dig av dessa i så fall! 🙂

Johanna
8 år sedan

Superhärlig blogg som givit mig mycket inspiration, jag som inte gillar att laga mat 😉 Jag har ett ”önskemål” till bloggen – vet inte om det går att lösa, men hade varit toppen om man kunde slumpa fram recept (välja kategori, tex efterrätt/lunch/middag, sedan klicka på en knapp och ett slumpat recept dyker upp – vore kul när inspirationen tryter och man inte vet vad man är sugen på riktigt 🙂 Ha det bra!

Jessica
8 år sedan

Hej! Tack för en superblogg! Jag tycker att du ska starta en App med alla dina recept så att man kan logga in och spara alla recept som man vill prova osv! Så att man lätt kan bläddra bland sina favoritrecept! 🙂 kram!

Therese
8 år sedan

Jag är urkass på att kommentera men finns här varenda dag! Keep up the good work! ?

Josephine
8 år sedan

Hej!

Är en av dina nyare läsare, och jag tycker att din blogg är jättebra! 😀 Hittade hit i jakt på bra efterrätter till kalaset som ska stunda nästa lördag, och jag kommer bjuda på oreo cheesecake och chokladkolapaj. Ska bli mumsigt! Tack för en bra och inspirerande blogg! 😀

Nästa inlägg

Spagettisoppa

28
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x