Hur följer ni bloggen ?

Hej och välkommen Fredag ❤

Under dagen stängs den gamla bloggen ner och Damernas Värld pekar om till min nya bloggadress. Så då tänkte jag passa på att välkomna även er sista eftersläntrare hit till ”nya bloggen”. Och för er kan jag berätta att ni har två månaders läsning att ta igen här & massa nya recept. Självklart är alla ”gamla”  inlägg med, så drygt 3000 recept finns nu här att bläddra igenom. Ni hittar dem genom kategorierna, dvs de tre strecken upp till höger på sajten. Ni söker även där genom att klicka på förstoringsglaset högst upp till höger på skärmen.

För att inte tappa bort sidan finns det olika sätt att följa bloggen på, blandannat kan följa bloggen på:

Skärmavbild 2015-07-21 kl. 12.03.09

Facebook HÄR

Bloglovin HÄR

Instagram: @jennysmatblogg

Blogkeen HÄR

 Kanske finns det ännu fler sätt, men dessa är nog de vanligaste 🙂

 Hoppas ni ska gillar nya sajten lika mycket som jag.

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Jag älskar din nya hemsida 🙂 Så otroligt fin 🙂

MT
8 år sedan

Du gör ett fantastiskt jobb med bloggen, Jenny! Har följt dig i flera år (sen du bloggade hos Pernilla Wahlgren – var det din första bloggportal, eller?) och tittar dagligen in hos dig. Keep up the good work! Kram/ Maria

Birgitta
8 år sedan

Hej!
Jag följer de flesta bloggar genom blogger men din adress kan jag inte få med 🙁
Jag får upp felmeddeland
Du har valt att följa sidan på denna webbadress, men det går inte att hitta någon feed för den.
Kontrollera att webbadressen är korrekt: https://www.jennysmatblogg.nu/
Kanske är det något du kan styra?
Ha en bra kväll
Birgitta

ida
8 år sedan

Du har en superduber bra blogg. den enda jag faktiskt läser. Gjorde din Nutellamousse till fredagsmys idag med egenplockade båbär till. Supergott.

Agnes
8 år sedan

Kan du inte länka till alla maträtter på bilden? De ser jättegoda ut allihopa! ?

Marie
8 år sedan

Hej Jenny! Jag läser din blogg varje dag å jag har hängt med sedan Pernilla tiden. Jag tycker om inspiration till vardagsmaten som jag själv tycker är svår att få till. Hem från jobbet snabbt fixa nåt gott å sedan ska barnen på träning på olika håll. Jag tycker även om när du visar inrednings bilder.

Mikaela
8 år sedan

jag följer dig på feedly, det är ett jättesmidigt sätt att följa bloggar på och tjänsten använder RSS!

maggan
8 år sedan

Jättefin blogg som jag ofta hämtar recept från ;MEN hur söker jag i den nya?
Hittar inte kategorier mm som fanns i den förra som gjorde det enkelt och smidigt att hitta.

jennysmatblogg
Reply to  maggan
8 år sedan

Klicka på de tre strecken högst upp till höger på skärmen eller sök i sökrutan ( förstoringsglaset)

Sara
8 år sedan

Underbar blogg! Jag foljer varje dag via facebook. Bra jobbat och tack for all inspiraton

Nästa inlägg

Johannas goda guacamole

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x