Framme i stugan

Vi kom fram till stugan igårkväll strax innan klockan åtta. Det tog sin tid på affären och för tjejerna att samsas om vad vi skulle laga till middag. Jag, Nomi, Thelma & lillasyster Johanna (som är lika gammal som Thelma)  har en liten tjejtrip hit till stugan ett par dagar medan grabbarna är hemma i stan några dagar extra. Vi lagade mat & sedan blev det kvällsbad i poolen för tjejerna medan jag plockade upp allting.  Nomi var färdigbadad vid halvtio, men de stora töserna var i till närmare halvtolv. Tur att vattnet i poolen är uppvärmt.

Idag har det inte blivit mycket mer än att äta frukost och plocka lite i trädgården.

IMG_4135 (1)

Och rosorna jag satte förra året är så fina nu, de blommor i mängder! Det gillas, eftersom jag aldrig brukar ha tur med växter.

IMG_4138 (1)

Nu gick precis töserna bort till Daries på promenad, och jag tänkte att jag ska ta och städa ur poolerna. Innan det är dags att förbereda för kvällens grillmiddag.

Vi hörs snart, hoppas jag.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
8 år sedan

Vad är det för sorts rosor! Jättefina.

Jenny
8 år sedan

Tycker oxå rosorna är jättefin och undrar vad det är för sort?
/Jenny

8 år sedan

Så mysigt med en liten tjejsemestertripp 🙂
Superfina rosor!! Vilken sort är det?
Ha fortsatt fina dagar tillsammans ni tjejer.
Kram

Susanne
8 år sedan

Åh, vilka vackra rosor! Jag vill också väldigt gärna veta vad det är för sort. Har en liten tanke att plantera rosor utmed vår mur som vi anlagt i år. // Susanne

jennysmatblogg
Reply to  Susanne
8 år sedan

Tyvärr kan jag inte minnas vad de hette. Köpte dem på plantagen förra året.

Nästa inlägg

Kanske världens godaste pannacotta

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x