Taverna Paradise

 

God kväll,

Här solas det och badas mest hela dagarna. Helt ljuvligt varmt och havet svalkar knappt. Vi äter massa god mat och har det kanon. Grekland levererar verkligen, så glad att vi reste hit. Och barnen är sams hela tiden & leker så bra tillsammans ( sista meningen här stämmer väl inte helt överens med verkligheten. Haha but I wish…. ) Vi fick ett tips av en bloggläsare om att besöka ”Taverna Paradiese” igår, och det ångrade vi inte! Så himla god mat & service.

Och vi hade iallafall tur med vädret
IMG_3937

Vi fick sitta inne på deras innegård, där alla bord ser olika ut, med rutiga dukar eller stenbeklädda bord. Vi beställde in lite smårätter till förrätt. Blandannat friterad ost, och det var precis så där oljigt som jag förväntat mig ( inte min smak) men salladen var desto godare.

IMG_3943

Fetaosten , salladen & oliverna smakar så mycket mer här i grekland.

IMG_3953

Till varmrätt så beställde vi in kycklingsouvlaki & moussaka jag & Jonathan. Medan barnen liksom lever på spagetti bolognese ( eller pommes med ketchup) och en kall coca cola.

IMG_3964

Idag blir det besök på en ny restaurang, vi vill se och uppleva så många ställen som möjligt när vi är ute och reser.
Återkommer med den restaurangen senare, om det är väl att omnämnas.

Kram på er!

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Vilka fina bilder, det ser verkligen gott ut – speciellt salladen. Jag blir riktigt hungrig. 🙂 Minns när jag var i Grekland vilken fantastiskt god fetaost de har.

Nästa inlägg

Dagsutflykt till Tarti

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x