Snorkling i Grekland

 

Hej där,

Hoppas ni har sol & bra väder hemma i sverige också. Hörde att det var bra varmare denna veckan än förra iallafall. Igår köpte vi snorklingset och snorklade runt lite längst strandkanten ( det blir djupt väldans fort nere på vår strand )

Det är ändå en liten konst att lära sig simma under ytan och andas samtidigt.
IMG_3984IMG_3983

Idag blev det en till dagsutflykt och vi åkte till Skala Kalloni, det ligger i en bukt och har öns varmaste vatten. Nu vet jag inte hur varmt det var, men gissar att det höll nästan samma temperatur som luften. Det är sandstrand här, men jag som är van vid ölands vita långa stränder tycker inte riktigt att denna bruna sanden var någon hit.  Det var fint, men har ni bara en vecka här på Lesvos så tycker jag nog inte att det är värt en hel dagsutflykt till Kalloni.
IMG_4016

Vi badade istället bara en snabb sväng, och åt en god grillad fisklunch på en mysig taverna längst stranden.

IMG_3991

Och sen åkte vi hemåt, ni måste hyra bil eller vespa om ni är här. Det finns så mycket att se, vi stannar till ett 10 tal gånger varje gång vi är ute och åker. Här på stranden i Plomari ser sanden ut så här istället.

Det gillar jag bättre ( även om vita sandstränder är det allra bästa)  Den obligatoriska strand och fotbilden kommer här 🙂
IMG_3997

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Taverna Paradise

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x