Gårdagens middag

God kväll, 

Här i Grekland är klockan lite efter fem och vi har precis kommit hem från vår utflykt till Tarti ( Bilder kommer senare)Det här med att ladda upp bilder som sagt, det tar sin lilla tid. Så jag får lägga ut lite fler kortare inlägg istället.

Och igår gick vi och åt på en jättegullig restaurang precis vid stranden.

IMG_3896
God mat med vacker utsikt här i Plomari. Vi blir förvånade varje gång vi går på restaurang eller besöker stranden. För det är så lite turister här. Förstår faktiskt inte varför – för det är galet vackert! Men det är tacksamt att slippa trängas på stranden och extra plus för att inga tar betalat för solstolarna.

IMG_3887

Och vad kostar maten här har nu undrat flera stycken. På de ställen vi har ätit kostar en sallad mellan 4-6 Euro, beroende på vilken sort.  En pizza kostar cirka 5-6 Euro, en pastarätt eller grillad kycklingsouvlaki cirka 6-7 Euro.

IMG_3891Nu ska jag fortsätta att ladda upp bilder från dagens utflykt.
Vi ses om en stund igen.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

så gott det ser ut! kram http://www.joseefiinb.devote.se

Nästa inlägg

Älggryta med kantareller

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x