Bilder från gårdagens Grekland

Vårt internet är inte det bästa, precis som vanligt när man är ute och reser. Och alla bilder tar evigheter att ladda upp. Men nu sitter vi i skuggan lite efter en hel dag vid pool & bad i havet, och jag har lite tid att jobba med bloggen.

Tänkte visa lite från gårdagens besök på stranden Melinda. Man fick parkera lite innan och sen fick man promenera igenom en mysig typisk grekisk gränd.
IMG_3666

Det är stenigt på de flesta stränderna på ön, men otroligt klart & vackert vatten.

IMG_3796

 På Melindastranden var det större stenar än på den vid vårar hotell. Och barnen gick i timmar här och samlade fina stenar i alla möjliga tänkbara färger.

IMG_3692

Coolaste bryggan någonsin, som mest var ett ihop plock av pinnar & bräder.

IMG_3696

Flytbryggan med piratflaggan var vi självklart tvungna att simma ut till. Och en bild på två blåmålade bänkar, tycker att det känns lite typiskt grekiskt sådär.

IMG_3677

Vi åt lunch direkt på stranden, ett mysigt hak. Och jag åt nog världens godaste grekiska sallad. Medan Jonathan åt sin värsta måltid någonsin ( sa han till mig  iallafall) Det var souvlaki som inte var färdiggrillad med pommes som inte var friterade tillräckligt. Men klagade han på maten ? Nix, det är lite komiskt för jag tycker också det känns så pinsamt att säga till om det är något som är fel på maten. Så vi fick stanna på en annan restaurang sedan och se till att han fick mat. Hi hi

IMG_3761

Min sallad var gudomlig iallafall, med en krämig fetaost som bara smälte! Och massa goda fräscha örter som var klippt över.
Mumsigt!

IMG_3763

Stannade till på hemvägen för att ta lite fina bilder över vår lilla semesterby!
Plomari är verkligen jättevackert.

IMG_3800

Nu står resten av la familia och väntar på mig, så jag måste nog kila nu.
Vi hörs lite senare igen med mera uppdateringar från ett vackert & soligt grekland

Kram

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Wow vilken helt fantastisk plats!

8 år sedan

Jag kan känna smaken av den där grekiska salladen 🙂

Nästa inlägg

Clean

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x