Den där Molly

 

Jag har fått så många frågor om Molly den senaste tiden, allt är bra med henne kan jag hälsa!
Det blev en skogspromenad och blåbärsplockning nu i eftermiddag. Och jag tog med mig Molly till hennes stora sorg hihi… hon avskyr nämligen att gå i skogen när det regnat. Att bli blöt om tassarna är inget för henne, helst vill hon inte gå ut överhuvudtaget när det regnar.

IMG_3348

Fast blåbär det gillar Molly också, jag plockar och hon äter direkt från blåbärsbuskarna.

När vi kom hem så var hon inte alls nöjd med sina leriga tassar och blöta päls, så det fick bli en schamponering och kamma igenom fina pälsen. Då liksom skuttar hon omkring här hemma och är så nöjd för att hon är fin, med skinande päls.

IMG_3367

Vem är då den där Molly. Jo hon är familjens lilla diva som inte äter från matskålen, utan hon hämtar sin mat där & lägger den på mattan och äter. Hon matstrejkar när jag inte är hemma, men tittar surt på mig när jag kommer tillbaka. Hon gillar att hänga med katter, men inga andra hundar. Hon sitter gärna i fönstret och skäller på fåglar, nästan så att man kan tror att hon kanske tror att hon är en katt.

IMG_3364

Är vi ute på skogspromenad / blåbärsplockning hela familjen så blir hon orolig om vi går på olika håll, hon vill gärna valla ihop oss. Hon gillar att leka med barnen och helst kurragömma, där hon ska hitta dem. Det är hon urduktig på!   Att kasta boll eller pinne till henne det går inte alls- hon tittar ner på bollen och sedan tillbaka till den som kastat den som ….. Den får du hämta själv.

 Nu undrar ni varför hon sitter så där still under fotograferingen – jodå jag mutar henne med köttbullar.
Hennes favvokäk 😀

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Riktigt söt hund 😀
Mvh Camilla

carro
8 år sedan

Men vilken underbar söt hund!
Så otroligt fin i ansiktet och en sån resning!
Är hon köpt från någon kennel? Vilken i så fall?
Helt underbar söt 🙂 .

Mvh carro

jennysmatblogg
Reply to  carro
8 år sedan

Vi köpte henne från Zorex kennel ( tror jag den heter) från Skåne 🙂

8 år sedan

Haha jag har två papillon och de avskyr också regnet 😛 Lider vid varje regnpromenad =)

Anna-karin
8 år sedan

Men så lik Molly är våran älskade Smulan, som vi tyvärr fick ta bort för 10 dagar sen 🙁 Rinner en tår på min kind när jag ser Molly, saknar min vän så mycket . Men skrattar när jag läser att Molly älskar att ligga i fönstret och skälla på fåglar för det gjorde Smulan med, vi funderade många gånger om hon inte hade lite katt i sig 🙂 Tack för din underbara sida som ger mig så mycket. Kram på dig Jenny och en extra kram till fina Molly

jennysmatblogg
Reply to  Anna-karin
8 år sedan

Fy så ledsamt. Vågar knappt tänka på att den dagen ska komma då vi blir utan Molly 🙁
kram på dig

Mikaela
8 år sedan

Känner igen det där. Hon är så fin Molly. Jag har en foxterrier som ju är en jakthund. Men man kan tro att hon är prinsessan själv. Skogen? Blöt? Regn? Inte för mig verkar hon tycka. Å vill hon bli behandlad som en prinsessa så gärna för mig ?. Ha en toppendag.

8 år sedan

Vilken nos alltså! 🙂

Caroline
8 år sedan

Vi har också en Papillon, känner igen allt med undantaget att våran tjej älskar att leka med sin boll. ☺️

Nästa inlägg

Soppa med torsk & lax

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x