Bröllopsdag ♥

24 juli är det idag & det är sju år sedan jag och Jonathan ♥ gifte oss i hemlighet, idag har vi varit tillsammans i 13 år (jisses)
Vi hade bara Daries, Ulrika där med respektive samt alla barn, som vittnet och vi vigde oss borgligt ner vid vattnet, en väldigt varm och solig och helt fantastisk sommardag.


Jag hade svårt att hitta klänning eftersom jag var gravid– och som tur var lyckades jag att klämma mig in i den här , vilket hade varit omöjligt ett par veckor senare ?

Efter en enkel picknick och skratt med goa vänner så skjutsades vi till flyget och flög iväg på bröllopsresa. Medan vi satt på flyget så postade lillasyster inbjudningen till bröllopsfesten som  vi hade några veckor senare när vi kommit tillbaka i vardagen.
Ja, så  gifte vi oss ♥♥♥ Och idag har jag hört en fågel viska i mitt öra att någon har ordnat en överraskningsweekend, så jag ska packa väska. Och snart kommer barn- & hundvakten hit. Så vill ni följa med så finns jag på instagram : @jennysmatblogg

Nu är jag nyfiken…. är du också gift ?Kan du inte berätta hur ni vigde er – borgligt/ kyrkligt med en jättestor bröllopsbjudning eller bara i all enkelhet ?

0
Prenumerera
Notis om

44 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Torild
8 år sedan

TAck för en fin blogg! Och gratis på eran bröllopsdag. Hoppas ni får en härlig weekend.
Jag och min man har varit gifta i 4 år i augusti. Vi gifte oss borgligt uppe vid en gammal slottsruin, strålande sol och klarblå himmel. Vi hade en stor bröllopsfest med massa släkt och vänner. Precis som vi hade tänkt oss. Galet rolig och underbar dag. Men det gick alldeles för fort. Man ville ju att dagen aldrig skulle ta slut. 🙂

Marie
8 år sedan

Vi gifte oss kyrkligt med 27 inbjudna gäster, alltså bara de närmaste. Och det var helt lagom…

Emma
8 år sedan

Stort grattis till er!!! 🙂
Är Jonathan pappa till alla barnen?

Jag gifte mig den 6 september förra året, 22 år gammal. Vi gifte oss i en superfin kyrka på särö! Sedan hade vi festen i en annan kyrka! På middagen var vi ca 120 gäster, men då både jag ich min man jobbat med ungdomar tillsammans dom senaste och dom varit bland den största delen i vårat liv så fick dom komma på tårtkalas senare på kvällen och totalt blev vi då 180!!! Sååå kul!

jennysmatblogg
Reply to  Emma
8 år sedan

Tack 🙂
Nej det är han inte, Jacob & Thelma är 16 & 14 år deras pappa heter Jonas.

Pernilla
8 år sedan

Mysigt med bröllopsdag <3
Vi gifte oss den 5 juli för 6år sedan lite hemligt på vår förste sons dop i kyrkan. Vi hade bjudit in släkt och vänner till ett dop men det gästerna inte visste var att vi skulle ha en vigselceremoni före dopceremonin 🙂 Många blev både förvånade och överraskade över detta!

Maria
8 år sedan

Vi överraskade mina föräldrar och bror med flickvän genom att dela ut inbjudningskort till dem på kastrup när vi väntade på flyget till Sri Lanka. Sen gifte på stranden vid mount Lavinia med dem som vittnen några dagar senare.

Victoria
8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen!
Vi gifte oss också hemligt, i Ekotemplet i Hagaparken (Solna). Det var vi två, vigselförättarinnan och 3 vänner till oss. Efteråt hade vi picknick tillsammans med vigselförättarinnan och sen åkte vi två till Yasuragi där vi bokat ett av de lyxigare rummen. Några veckor senare hade vi ett litet kalas hemma hos oss med övriga vänner och familjemedlemmar. Några månader senare åkte vi på bröllopsresa till Japan. Alldeles perfekt tycker vi! ❤

Therese
8 år sedan

trevlig blogg.
jag och maken har varit gifta i 4 år i augusti.
vi gifte oss hemma i trädgården .vi var ca 20 personer och det var min svägerskas man ( som är präst ) som vigde oss.

Jenny
8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen!! Spännande att åka på en överraskningaweekend!!
Vi gifte oss hemligt i Thailand för 2,5 år sen. Mina föräldrar o min svärmor var med vid ceremonin. En underbar dag. Har aldrig känt mig finare än den dan!! Sen gifte vi oss borgerligt i kommunhuset i Växjö ett par veckor efter vi kommit hem eftersom det bara var en ceremoni i Thailand. Sen hade vi bröllopsfest hemma på vår altan i maj bara för familjerna.
Ha så kul!!

8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen!

Vi gifte oss barfota på en strand i Thailand (Kata- Phuket). Det skulle bara vara vi (vår äldsta son var då 10 mån), min mamma, pappa morbror och moster men min mans mamma och pappa kom och överraskade oss och så även min bästa vän med sin pojkvän! Efter vigseln åt vi middag tillsammans på en svensk restaurang!

Vi kanske ses på Lanta i vinter, vi kommer vara där i 11 v (åker nyårsafton) och ska ha kidsen på Sanuk!

Njut av din weekend!
Kram

8 år sedan

Vi bjöd in släktingarna på dop men det dom inte visste var att det skulle bli bröllop med. Så det blev många chockade miner i kyrkan när vi gick in.

Jenny Knutsson
8 år sedan

Vi har på söndag varit gifta efter då 14 år i hop och en underbar dotter. Vi bestämde oss 2 månader innan bröllopet. Och vår tankar gick från borgligt i smyg . Till borgligt med gäster. Men det slutade med kyrkligt med våra nära och kära.med 30 gäster.
Midsommar dag 1 månad innan på midsommardagen körde vi till våra mödrar och berättade. så gästerna blev strässade 🙂 Men vi kom på att ju längre man planerar ju dyrar blir det . och en vän blir gjorde käk. vanliga tårtor. enkelt och vår stil

Mia
8 år sedan

Hej!
Den 11/2 2001 gifte vi oss i kyrkan. Jag har för mig att det var -20 grader och så kallt. Vi hade bara bjudit våra föräldrar och närmaste kompisar.
Hade fika i kyrkan efter. Mina vänninor hade fixat en kryssning till oss samt barnvakt till minstingen som var två år då.
De äldsta barnen som var 11och 13 var hos sin mamma respektive pappa. mysig och minnesvärd dag. I december 2001 kom sista pojken till familjen. Och vi har snartvarit gifta i 15 år och tillsammans i 18 år.

Hanna Larsson
8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen!!

24e år oxå våran dag. Idag har vi varit gifta i 3 månader. Vi gifte oss i San Francisco i april 2015 och det var bara jag och min man och två vittnen. Ingen visste något utan vi skickade ett kort hem till våra familjer och alla blev såååå överraskade. Sen hade vi 2.5 veckas bröllopsresa i Kalifornien. Underbart!!

Tack för en bra blogg!
Hanna

Cerese
8 år sedan

Vi gifte oss 12/12-2012 hemma i vårt vardagsrum med våra föräldrar som vittnen 🙂
Hade innan tagit fina bilder med fotograf, blev fint i vinterlandskap.
Brukar få höra lite pikar om att det inte varit någon fest än, kanske blir till något jubileum? 😉

Jättefin bild på er! Är din klänning typ till knäna och kanske är från sisters? Jag hade nämligen en lliknande.. som jag även hade haft som studentklänning -08!
Stort grattis på er bröllopsdag!

Henna
8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen! Vi gifte oss på Arlandas VIP-avdelning och åkte sedan direkt på en långsemester. ❤️

Lotta
8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen ?
Vi gifte oss för 5 år sedan i byn där vi bor. Borgligt ute på en halvö i underbara Stavsjön, blev nog över 80 gäster! ???

Cassandra
8 år sedan

Snart ska vi gifta oss. Vi har bjudit in till födelsedagsfest men när gästerna kommer så blir de varse om att det blir bröllop i trädgården. 70 pers, nära och kära är inbjudna. Längtar och hoppas att inte allt för många har genomskådat det hela. Vill inte göra en stor sak av det men ändå fira med släkt och vänner!

Bia
8 år sedan

Grattis på din bröllops dag?

Vi gifte oss i kyrkan här i Sthlm för 6 år den 11/7. Varit tillsammans i 7 år och känt varandra i 9 år 🙂
Jag hade friat till min man 3 gånger och han sa alltid nej, han skulle göra det 🙂 men jag kunde inte vänta 😉
Mitt i all planering med bröllopet, får vi på självaste alla hjärtans dag reda på att vi väntar barn 🙂 så höggravid mitt i sommaren 🙂 bästa bröllops presenten, ( dottern föddes i november)
Vi var ett 30 tals gäster, jag fixade all mat till bröllopet, sommar buffé blev det 🙂
Vi hade festen i en gammal byggnad från 1800-talet.
Det regnade på morgonen och slutade i 33 grader varmt. 🙂

Catharina
8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen. Jag gifte mig med mannen i mitt liv för 23 år sedan. Vi hade ett kyrkbröllop med ett 40 tal gäster. Jag var bara 20 år då och vi gifte oss efter bara 1,5 år tillsammans. Är fortfarande lycklugt gift med den mannen. Han är min bästa vän och mitt allt.
Tack för en inspirerande blogg.
Hoppas ni får en mysig weekend.

Sara
8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen!

Vi gifte oss för 8 år sedan om fyra dagar. Det var en kyrklig vigsel med min farbror som vigselförättare.
Vi hade en fest efteråt med 70-talet gäster. Den sommaren regnade det väldigt mycket och timmen innan vi skulle fotografera oss blev himlen alldeles svart! Vi började fundera på alternativa fotograferingsplatser (alla var utomhus, som vi planerat), men när vi hämtade vår duktiga fotograf sken solen. Solen fortsatte att skina hela eftermiddagen och större delen av kvällen. Det regnade vid ett tillfälle, men då åt vi tårtan.
Vår ”bröllopsresa” gick, fyra dagar senare, till vårt nya hus!

Ha en trevlig bröllopsdag!

8 år sedan

Stort GRATTIS på er bröllopsdag!
Imorgon firar vi 17-årig bröllopsdag. Bröllopet var ett klassiskt kyrkbröllop med fest efteråt. En härlig dag tillsammans med släkt och vänner. Någon bröllopsresa har vi inte kommit iväg på ännu… Ha ha, får nog ta tag i den detaljen nu 🙂
Ha nu en riktigt härlig tripp, vart ni än hamnar. Härligt med överraskningar ❤️
Kram Annika

Emelie
8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen! Roligt att få höra hur din dag var! Själv gifte jag och min man oss den 13 juni i år. Våra barn 5 och 7 år var brudnäbbar. Vigseln skedde ute till havs i Uddevalla med ca 50 gäster. Middagen serverades på Gustafsberg badrestaurangen, vilket är ett så fint och mysigt ställe. Dagen var helt fantastisk! ?

8 år sedan

Stort stort grattis till er båda =)
Älskar att baka och laga mat så följer varje dag och ibland härmar jag dig 😀
Hoppas ni får en bra dag!

8 år sedan

Gratulerar!
Vi gifte oss -89 efter 20 års förlovning. Två syskon till min man hade gift sig samma år och tyckte att det var bedrövligt att vi aldrig kom iväg trots två barn och lång förlovning. De bokade in oss för en vigsel hemma hos deras gemensamma präst. Vi fick veta på tisdag att det skulle bli bröllop på söndag. Min blivande man blev inte glad då han skulle se Frölunda Indians slå Rögle just den dagen, men vi hann och prästen frågade efteråt hur vi skulle fira. När han hörde hur så blev han så engagerad eftersom han också var en sann Frölundafan. När min man kom till Skandinavium så blev han gratulerad av speakern inför 12 000 personer som jublade och klappade händer. Senare på kvällen blev det restaurangbesök med de närmaste.

8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen 🙂
Vi gifte oss på Grand Hotel i Stockholm och det var ett litet intimt bröllop med bara mina föräldrar och vår lilla malteserkille som bara var valp då 🙂
På dagen före vigseln hade vi bokat en spa-svit med champagne och massage, själva vigseln var på eftermiddagen och på kvällen åt vi middag i Matsalen hos Mathias Dahlgren.
Det är fem år sedan nu i oktober, tänk vad snabbt tiden går 🙂

Kram Anette

Laila
8 år sedan

Grattis till er båda på er bröllopsdag.
Vad mysigt med en överraskning. Spännande att få höra sedan vad det var.???????

Birgitta
8 år sedan

Har aldrig velat stå i centrum på det viset. Vi gifte oss på bryggan i stugan med bara föräldrar och syskon närvarande 🙂

Anne
8 år sedan

Stort grattis på bröllopsdagen! Ni är fantastiskt fina ihop.
Jag och min man firade vår 7-åriga bröllopsdag 31 maj. Vi gifte oss kyrkligt dit släkt och vänner var bjudna. Hade jag fått göra om det hade vi gift oss i smyg istället, bara vi två och vittnen, en präst eller annan vigselförrättare förstås. Min man tycker samma, ingen av oss trivdes att stå i centrum en hel dag som ett brudpar gör. Men det blev ju bra ändå. 😉

Anneli Johansson
8 år sedan

Hej och GRATTIS ❤
Jag och min man firade ett årig bröllopsdag februari ☺ Vårt bröllop var en total överraskning för hela släkten. De satt i kyrkan och väntade på att dopet för vår andra lilla flicka skulle börja, när brudmarschen börjar spela… Efteråt fick vi höra att de trodde att kantorn fått hjärnsläpp ☺ Det tog alltså ett tag innan folket fattade vad som höll på att hända. Jag såg tårar i min pappas ögon och en chockad svärmor när vi gick uppför altargången. Det blev precis så överraskande och så underbart som vi hade önskat. Och dopet gick också bra ?

Ida
8 år sedan

Grattis!
Vi hade tänkt att göra som ni, gifta oss i hemlighet å ha fest senare. Men istället så gifte vi oss borgligt och hade öppet hus här hemma. Jag va gravid å vi ville inte ha så stort, eftersom vi bestämde datum ganska så hastigt å i semestertider så tänkte vi att alla kan nog ändå inte komma 🙂 men 85st kom till vårat lilla radhus. Finns det hjärterum, finns det stjärterum!! Dagen efter åkte vi till Grekland.

Carro
8 år sedan

Grattis till er 😀
Jag är 28 år och gifte mig i våras med min Johan <3 Alla var inbjudna på dop till våran tredje son och bara våra föräldrar visste att vi också skulle gifta oss. Så när dopet var klart var det våran tur, det blev en glad överraskning för alla som var med, hela dagen blev så himla lyckad!

Natalie
8 år sedan

Vi gifte oss först borgligt helt kort i rådhuset för att få äktenskapet juridiskt bindande och sedan gifte vi oss i en stor kyrka i Gdansk Polen (jag är halvpolska) och då med ca 30 gäster. Våra gäster kom på fredagen och vi hade lite middag på kvällen och sedan åkte vi till vårt hotell för lite massage och våra vänner överaskade oss med kombinerad möhippa/svensexa på vårt rum.
PÅ lördagen gifte vi oss och på söndagen åkte vi runt på sightseeing med våra gäster och senare på kvällen reste vi alla hem . 2 dagar hemma så packade vi om och åkte på resa 2 v till Mauritius 🙂
Gift sedan 2008 .

Vikkan
8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen?
Vi gifte oss borgerligt efter 4 månader tillsammans? Överraskade familjen, samma bröllopsdag som mina föräldrar? I februari firar vi 23 år tillsammans❤

Rose Marie
8 år sedan

Grattis på bröllopsdagen!??

Vi själva firar 13 årig bröllopsdag på måndag. Den stora dagen hölls i min barndomsträdgård hemma hos mina föräldrar. Bara föräldrar o syskon var bjudna. På min väg till ”altaret” och blivande man bars jag av min underbara tävlingshäst. Känslan att glida ner från den höga hästen till famnen tillhörande mannen i mitt liv var som i de vackraste sagor ? och ett minne för livet. Ta hand om varandra o kärleken.

8 år sedan

Så himla fin bild! kram http://www.joseefiinb.devote.se

Katarina
8 år sedan

Mathias och jag gifte oss för 17 år sedan! Vi gifte oss i Örgryte gamla kyrka. (Mittemot Liseberg). Vi hade festen i en festvåning i Vasastan med 60 gäster. Väldigt lagom tyckte vi och det var en härlig blandning av släkt och vänner. Mamma lagade all maten, som var fantastisk. Helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv, det enda som slår det är när våra två barn föddes. Ha en härlig bröllopsdag!

Anna
8 år sedan

Vi gifte oss för 9 år sedan mitt i kallaste vintern i smyg i ett litet okänt kapell ute på landet. Bara de allra närmaste var med. Efter vigsel åkte vi på Karibien kryssning med kompisgänget. När vi kom hem bjöd vi på bröllopsfest i en tipikåta med gnistrande snö runtomkring. Vi bjöd på viltskavgryta och kaffe över öppen eld . ? ett väldigt annorlunda bröllopsfest men väldigt uppskattat av alla.

sanna
8 år sedan

Grattis på er bröllopsdag:) vi firade 26 år den 22/7..vi gifte oss i Kroatien stor fest och 200 personer..

Ulle
8 år sedan

Vi gifte oss i badrockar på ett spa efter 15 år ihop. Ingen visste nåt. Inte ens våra vittnen som fick 5 minuter på sig att bestämma sig om dom ville vara med eller ej. (Om dom svarat nej så tänkte vi ta nån i korridoren på hotellet) Vi la alla pengar på min ring och jag köpte en vit badrock som jag använder än i dag – varje morgon.
Oromantiskt kanske. Och släkten blev sur. ;)) men vi va nöjda och glada.

Maria
8 år sedan

Tack för bästa matbloggen!!
Vi gifte oss för snart 2,5 år sen, borgerligt i hemlighet på Zanzibar, med 6 kompisar som gäster. På sommaren hade vi sen bröllopsfest med 70 gäster hemma i trädgården, där jag envisades med att laga all maten själv (inte min bästa ide någonsin…)

Teresa
8 år sedan

Gifte oss för 24 år sedan (ja 23 han26)!! 13 juli i Kyrkan o med ca 110 gäster!( Enkel mat som rostbiff potatissallad mm kakor tårtor! ) Men ett jättetrevligt bröllop med ett trevligt värdpar som ordnat så mkt roligt som nog ingen glömmer!!
(Vackra ni var-är:))Grattis!!

8 år sedan

Så vackra ni är!

Jenny
8 år sedan

Jag gifte mig 17/12-12 med min Jonas. Vi kände att vi ville vara gifta när vårt barn föddes. Vår dotter föddes 6/3-13 så jag var rätt stor då? vi gifte oss i hemlighet i stadshuset med vittnen som jobbade där just för att ingen skulle få veta något innan och vi chockade nog en hel del människor i vår närhet. Vi blev bjudna på restaurang av nära vänner på kvällen för att fira och det är väl det ända sättet vi firat på så. Vi ville bara gifta oss för att vara gifta, själva cermonin va inte så viktig alls. Snart har vi varit tillsammans i fyra år och älskar varandra bara mer och mer för varje dag som går och familjen blir snart fyra då vi väntar vårt andra barn med bf nu i september ☺

Nästa inlägg

Ljummen grillad sallad

44
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x