Vinnaren av Rydbergstävling

Välkommen fredag & härliga helg,

Startar igång helgen med vinnaren i tävlingen med Rydbergs. Det har varit svårt, av alla dessa smarriga bidrag som kommit in. Men till sist segade Mattias med motiveringen :

” Jag har alltid varit ett stort fan av lax. Framförallt kallrökt lax. I många, många år så trodde jag att hovmästarsås var det enda som gifte sig i munnen med detta godis till havsmat. Men en sommarkväll för ett par år sen blev jag bjuden på kallrökt lax, och i brist på hovmästarsås så testade vi bearnaisesås…. HERREGUD vad gott det var, den runda och kittlande dragonsmaken gifte sig med den feta laxen. En otrolig smaksensation som jag aldrig glömmer! ”

IMG_1477

Grattis Mattias till 1 års förbrukning av Rydbergs bearnaisesås & en finfin Webergrill.

Vinsten skickas inom kort till dig

Webergrill

* * * *I samarbete med Rydbergs * * * *

 

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mattias
8 år sedan

Stort tack till dig Jenny och till Rydbergs!

Caroline
8 år sedan

Haha, kombon bea+kallrökt lax låter så osannolik så den måste testas. Grattis till vinsten Mattias! =)
Jenny – i dagarna har jag följt din blogg i drygt ett år. Tillsammans med en handfull matbloggande kollegor har du återinfört glädjen till mat och matlagning i ett kök där en hårt arbetande ensam-mamma sedan några år nöjt sig med enklast möjliga som mättar snabbast. Jag hade helt glömt hur kul man i köket och vilka fantastiska resultat man kan få när man testar något nytt. Nivån på dina recept är perfekt för mig – lagom många ingredienser och det hela tar lagom kort tid att tillaga. Tack för recepten och alla nya favoriter jag hittat under året. Jag är en sopa på att kommentera, men ser fram mot att följa dig ytterligare ett år. Trevlig sommar till dig och familjen! // Caroline

8 år sedan

Grattis

Nästa inlägg

Gårdagens utflykt

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x