Gårdagens utflykt

 

Hej,

Jo det blev som sagt,  en dagsutflykt igår till Ölandsdjurpark.  Med barnen & lillasyster Johanna som är här, och även med syster Daries med hennes barn. Vi hade som vanligt tur med att slippa både köer och regn. Lite blåsigt & kallt, men det finns inga dåliga väder… bara dåliga kläder.  Det bästa var att barnen kan åka så mycket karuseller de vill utan att behöva köa. Minus var att det inte gick att bada, det var för kallt. Det går absolut inte jämföra ölands djurpark med de fina nöjesparkerna i tyskland eller Liseberg. Men barnen var nöjda & glada och det var huvudsaken.

IMG_2375

Jag hade tagit massor av bilder, dock hade någon kommit emot ISO knappen på kameran så nästan alla bilder är gryniga. Så här är de tre bilder som var bäst skärpa på.

IMG_2396

Lilla Milia ville också åka karuseller, och Melvin hjälper henne att trycka på knapparna och styra. Han är jätteduktig med småbarn, och tycker att det är roligt att leka med dem. Bästa Melvin.

IMG_2409Idag vad händer då, jo vi ska iväg på loppisrunda jag och lillasyster sedan är vi bortbjudna på middag.

Vad har ni för planer idag ?

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mamma M
9 år sedan

Planen idag är att vara hemma. Förbereda för att mina närmaste vänner och deras barn kommer på tacomiddag o övernattning. Gott i glasen o spabad för mammorna ikväll ?!

Anna
9 år sedan

Hej Jenny! Jag & min son på 3 år ska bo en vecka på Öland nu från och med måndag. Det ska ju inte bli badväder direkt så jag undrar om du har lite tips på vad vi kan hitta på? Vi ska ju såklart till Ölands djurpark. Har även sett att det ska finnas ett lådbilsland & någon kamelfarm 🙂 Men tar som sagt gärna emot fler tips! Hälsningar Anna

Nästa inlägg

Grillade fyllda lökkorgar

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x