Foot Mask


Hej där,

Är du lite känslig för bilder på fötter ( dessutom flagnande fötter så ska du inte titta nu )
För jag kikar förbi med ett kanonbra erbjudande den här eftermiddagen. Jag har i samarbete med Maybeauty provat dettas ”The Incredible Foot Mask”. Vem vill inte ha mjuka & lena fötter i sommar, på ett enkelt & smidig sätt dessutom.

IMG_1889

I förpackningen finner du 1 par ”peeling socks” som du fäster och tejpar runt fötterna. Perfekt att göra medan man tittar på tv:n. Två timmar ska de sitta och verka, och sedan ska du ta bort dem & skölja fötterna med ljummet vatten.

IMG_1897

Sen börjar det hända grejer ! Efter bara ett par tre dagar börjar den hårda huden på fossingarna att flagna bort.

IMG_2259

Och detta tar upp till en vecka och resultatet efter detta är mjuka & lena sommarfötter. Jag har faktiskt aldrig haft så här mjuka fötter någonsin. Och jag kommer definitivt fortsätta använda dessa även efter samarbete.

IMG_2329

Nu kan jag erbjuda er 30 % rabatt på denna Foot Mask
Klicka in här för att beställa den och ange koden: Jennyfot

* * * *I samarbete med Maybeauty * * * *

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Tittar lite snabbt ner på mina fossingar och inser snabbt att det där skulle jag verkligen behöva!

Kram Anette

Lotta G-Ruthström
8 år sedan

Kan rekommendera denna fotbehandlingen.

Anna
8 år sedan

Beställde just! Tack för den fina rabatten, har hört mycket gott om den här fotmasken, ska bli kul att prova den 😀

8 år sedan

Nu har jag beställt! Ska ge till karl min, hehe… Hoppas han tar det bra 😉

Anneli
8 år sedan

Vågar jag fråga vilka mirakelkemikalier som produkten innehåller…? 😉

Aysun
8 år sedan

Hej, har testat denna fotmask för två dagar sedan och än ser jag inte någon effekt på mina fossingar…?! Missnöjd.

Nästa inlägg

Frisk Mangosorbet

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x