Frisk Mangosorbet

Frisk mangosorbet tycker jag att ni ska göra nu i sommar.
Här kommer receptet

IMG_1943

Du behöver: 
225 gram mango ( frusen går bra)
1 dl vatten
1 dl strösocker
4 msk pressad citronsaft

Dekorera med färska bär & mynta

Gör så här
Koka upp socker & vatten till en sockerlag, låt svalna.
Mixa ihop mangon med sockerlagen pressa igenom purén genom en sil. Och frys in, rör om 2 ggr i timmen tills glassen har fryst.

Servera sedan med bär & myntablad.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linn
8 år sedan

Åh vad gott! Min sambo fyller år nästa vecka och älskar mangosorbet, kanske skulle göra lite till kalaset. Till hur många personer räcker detta recept? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Linn
8 år sedan

Beror på hur mkt man äter, en kula var så är det till 4 personer 🙂

Helena
8 år sedan

Mums vad gott det ser ut 🙂 Det måste jag testa. Hur hittar man alla kategorier nu i den nya fina bloggen?

jennysmatblogg
Reply to  Helena
8 år sedan

Klicka på de 3 strecken uppe till höger 🙂

8 år sedan

Mums så otroligt gott 🙂

Sandra
8 år sedan

Hej! Har gjort denna sorbet precis enligt anvisningarna idag men den men den blev stenhård. Ska den stå framme något innan servering eller vad har jag gjort för fel? Tusen tack för en bra blogg!

Nästa inlägg

Grillad lax med chili & citron

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x