Små vattenmeloner gjorda av sorbet

 

Godkväll i stugorna,
Hur underbart är det inte med denna sommarvärmen vi väntat på så länge. Vi har fikat, ätit glass och barnen har varit utomhus hela dagen. Ja, de barn som är hemma. Jacob & Thelma är med sin pappa i London denna veckan. Något som jag har gjort idag är olika sorters sorbet, och denna var en rolig ide som jag fick av en bloggläsare för lite sedan.

Man kan göra små mini-meloner med sorbet. Svalkande i sommarvärmen, och känns mycket nyttigare än köpeglass när den är gjord på färsk frukt.

IMG_2054Receptet återkommer jag med imorgon. Nu ska jag titta på Ernst på 4:an.

Trevlig kväll!

1
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Jag brukar blanda småbitar av melon med hallon och servera med mangosobet, riktigt gott och svalkande 🙂

9 år sedan

Åh då slipper man ju de små retliga kärnorna som finns i vattenmelon, så himla läskiga tycker jag.

Tack för all fin inspiration!

Anette

Nästa inlägg

Nytt till stugan

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x