Nytt till stugan

 

Hej igen,

Jag och Nomi åkte bort till rusta en sväng för jag behövde handla lite penslar, och så sprang jag på de här söta saftglasen. Det bara stod ”sommarstugan” på dem, tycker ni inte? Kommer bli så himla söta där, påminner om min mormors saftglas när jag var liten. Så mycket godare att servera kall lemonad ut dessa.

IMG_1978

I stugan får det var hur blommigt och gammaldags som helst, det är ju trots allt en stuga.

IMG_1972

Nu ska jag fortsätta att dokumentera mina glassresultat.
Väldigt jobbigt att äta massa glass idag…. Not 🙂

Hörs senare

2

3 responses to “Nytt till stugan

 1. Ibland hittar man riktigt fina saker på lite oväntade ställen. Har du förresten spanat in den nya tapeten Jungle Fever som kommer hos Rusta i vår? Också jättefin!

  Ha en fortsatt fin dag!

  Anette

 2. Madeleine skriver:

  Håller med om att det ”står” sommarstuga på dem.

  Madeleine

 3. Cath skriver:

  Jag har uppdaterat min webbläsare och helt plötsligt öppnade sig en helt ny värld i din blogg :)! Sent att kommentera detta kanske och jag vet inte om du ser det, men just den flaskan fick jag av en kollega i sommarpresent, blev så glad! Nu måste jag på jakt efter glasen! Det stod verkligen ”sommar” på den men inte nödvändigtvis ”saft”, snarare ”Rosé”! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *