Stora rosa pioner

Hej där, 
Tror inte att jag har glömt er, utan jag har faktiskt bara stått och lagat nya maträtter hela ( halva dagen iallafall ) Ville mest bara kika förbi och säja hej! Sedan är det så roligt att ni är så många som tar er tid att skriva en rad i kommentarsfältet. Alltid lika roligt att kika in här då.

Det var länge sen vi presenterade oss för varandra,  och ni blir ju bara fler & fler.
Så jag tänkte att det kunde vara roligt om vi berättade lite kort om er här lite i kommentarsfältet ! IMG_1819

Underbara rosa pioner, önskar att jag kunde skriva att de var från min trädgård. Men dessa är från blomsteraffären -och doftar så gott!

IMG_1820

Jag heter Jenny är 34 år och bor i denna lilla småstaden Växjö. Där lever jag med min man Jonathan och 4 barn + vår hund Molly. Jag arbetar med mat & bakning hela dagarna.

Berätta gärna lite om dig 😀

0
Prenumerera
Notis om

33 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sandy
9 år sedan

Hej! Tack för en bra blogg! Jag heter Sandy och är en 22:årig student från Linköping. Jag gillar att inspireras av dina recept, om man får önska sig inlägg så skulle jag önska mig tips på goda storkok som håller fast de får frysas ett tag. ?

Erika
9 år sedan

Hej! Erika heter jag och är snart 23, och ska i höst läsa sista året på bibliotekarieprogrammet. Bor i hus med min kille samt mina föräldrar och lillebror, tre katter och två kaniner. Älskar matlagning och bakning, och din blogg är bästa inspirationen! Tack för det! 😀

Anna
9 år sedan

Hej Anna heter jag och är 33 år. Jag bor i Eskilstuna med min sambo och två döttrar, en på 4 år och en på 2 månader. Jag jobbar som undersköterska på natten på BB avd och Gyn avd men är nu mammaledig. Jag älskar att baka och bakar så ofta jag hinner och har provar några av dina recept. Tack för en bra och inspirerande blogg!:)

Pia
9 år sedan

Hej Jenny!
Jag är 47 år och bor i ett litet samhälle ca 7 mil söder om Stockholm. Har man och två stora barn varav den ena är utflyttad (20 och 22).
Har bakat och lagat massor från din blogg. Favoriterna är nog räkcheesecaken, gyros, cheesecaken med tryffeltäcke och daimsnittarna. Just daimsnittarna har jag bakat i omgångar och gett bort och alla älskar dem!
Gillar också att resa och Thailand är favorit här. Också Öland är en favorit som vi besöker varje sommar då vi hälsar på kompisar som har stuga där.
Tack för all inspiration!
Kram Pia

Anne
9 år sedan

Hej! Anne heter jag, 37 år. Bor strax utanför Göteborg med man och två hundar. Tycker om att promenera (gärna powerwalks), läsa, laga mat och framförallt baka. Hittar mycket goda recept på din blogg. Så tack för en bra blogg!

Jenny
9 år sedan

Hejsan! Jenny heter jag och är 38 år. Bor ute på landet med min man i en villa. Har följt din blogg i ett par år nu och gillar dina recept på bakning. Har bakat en hel del av dina dajmsnittar o nutellacookies. Väldigt populära! =) Har en hög med recept som jag skrivit ut från dig, som jag ska få till här framöver, eller på semestern. Underbar blogg, har fått massor av tips på inredning också! Trevlig Sommar!!

Elisabeth
9 år sedan

Hejsan. Elisabeth heter jag, 28 år och boende utanför Göteborg med sambo och två katter. Inspireras ofta av dina recept och älskar att baka. Har gjort flera av dina recept och gör dem oftast glutenfria. Speciellt din goda kladdkaka med karamelliserad mjölk. Har blivit en favorit bland vänner och familj. 🙂 tack för goda recept!

Charlotte Brink
9 år sedan

Snubblade over din blogg forra aret och ar sa inspirerad. Ar 34 och bor i Edinburgh med skottsk sambo och tva sma tjejer. Driver min egna skandinaviska present och heminrednings butik. Nar jag verkligen langtar hem till Sverige letar jag mat och hittade da dig. Tack for alla tips och ideer och fortsatt vara sa harligt positiv. Nu skall jag se om jag kan hitta nagot gott till middag 🙂 //Lotta

Laila
9 år sedan

Hej!
Laila här. 45-årig ensamstående mamma med tre barn. En son på 23 (som fortfarande bor hemma) samt två tjejer 13 och 9 år. Vi bor i Nykvarn ( ca 4 mil söder om Stockholm). Har följt din blogg i flera år nu. Älskar både dina recept och din inredning. Så härligt att få följa dig och din familj.
Kram

9 år sedan

Hej, Malin heter jag. Är 29 år och bor i Jönköping. Jobbar som byggnadsingenjör på arkitektkontor och på fritiden håller jag ofta på med min lilla blogg, fredagskakan. Annars tyngre jag mycket med familjen och vänner:-)
Så kul för dig med en helt egen sida, den är superfin!!

Caroline
9 år sedan

Hej! Jag är 35 år, bor med min man och två små killar. Jag brukar veckohandla enligt dina recept. Så med andra ord kan man säga att du lagar vår mat! 🙂 Alltid lika gott!! TACK!

Camilla
9 år sedan

Hej! Camilla heter jag och är 29 år. Boende i en liten by utanför Eskilstuna. Såna där vackra pioner som du visar har jag i flera färger i min fina trädgård 🙂 din blogg är superbra inspiration och jag gillar framförallt bakverken och det lättlagade 🙂 tack för en bra och tydlig blogg, dina recept är lätta att följa 🙂

Lotta Svensson
9 år sedan

Hej Lotta heter jag, 63 år gammal och bor utanför Kristianstad. Har testar flera av dina recept, alltid kul att få nya favoriter. Kul att följa dej

Charlotte
9 år sedan

Hej!
♡-ligt tack för en underbar blogg. Hittar dagligen inspiration och många recept har blivit favoriter här hemma. Jag är en 30-årig tjej som bor söder om Göteborg tillsammans med min man och dotter på 4 månader. När jag inte är mammaledig arbetar jag som resesäljare. Älskar att resa och njuta av livets goda och min familj 🙂 Grattis till nya sidan också, gillar den stort! Kram!

Heléne
9 år sedan

Heléne här, 44 år och bor i Östergötland med sambo och två barn. Har följt dig i många år och får mycket inspiration genom dina recept?.

Katarina
9 år sedan

Hej Katarina heter jag är 41 år bor i svedmyra söder om Stockholm i villa med dotter o man. Varannan vecka ansluter bonus söner 19 o 17 åR. Använder din veckomatsedel som inspiration men brukar modifiera då jag har svårt med smaken som blir då dina recept är baserade på mycket vispgrädde ?. produkter med mindre fett eller mazinaredning funkar super.

Celeste
9 år sedan

Hej, Celeste 51år, bor på Hisingen , Göteborg med min man! Mamma till 2 döttrar, 28 & 24 år, mormor till en liten kille på 7 mån, jobbar på Volvo personvagnar som ledarskapscoach! Älskar och laga mat och baka! Tack för all inspiration som du ger mig?

Maria
9 år sedan

Hej, Maria heter jag, är 48 år och bor med man och två ( snart utflugna) barn och en hund och katt på landet några mil utanför Göteborg. Har läst din fantastiska, underbara blogg i ung två år. Blir så glad när man kommer in här. ? Du har en härlig blandning av mat, bak, inredningstips mm. Har provat många av dina recept, du har räddat mej många gånger! ? Man blir så inspirerad, så hoppas du fortsätter blogga länge, länge till! Ha en skön sommar!

Elin
9 år sedan

Hej hej! Elin heter jag och fyller 19 år snart, har en son på 1 år och gift med min underbara man. Bor i Göteborg och är hemmafru, älskar verkligen din blogg då du har enkla och goda recept på för både bakning och matlagning. Jag tror jag är inne här typ 2 gånger om dagen hahah

Mvh Elin

9 år sedan

Anette från Malmö här! Driver agenturbolaget By AGUS och inredningsbloggen INREDNINGSHJÄLPEN.
Älskar inredning, design och trender men har ingen speciell utbildning på området utan kör helt på gehör och lär mig något nytt och inspireras av andra varje dag.
Är dessutom omättligt förtjust i resor och god mat så bloggar om resor och mat besöker jag nästan liks frekvent som bloggar om inredning.

Tack för en toppenbra blogg Jenny!

Kram Anette

Petra Nilsson
9 år sedan

Hej! Petra heter jag och bor i Skåne med man, dotter, hund och katt. Jag tycker jättemycket om din blogg och läser den varje dag. Ha en bra sommar!

Cecilia
9 år sedan

Hej!
Jag heter Cecilia, är 52 år, bor i Kungälv med min man och vår son som är 18 år! Har också en dotter på 23 år och som flyttat hemifrån! Jag arbetar dom lärare och har nu några veckors skön ledighet framför mig!
Jag tycker det är väldigt roligt med matlagning! Älskar att laga god mat med bra råvaror! Inte lika road av bakning, men kul med lite nya idéer då och då – speciellt efterrätter! Jag har följt din blogg i ett par års tid och tycker den är en av de bästa matbloggar som finns! Mycket bra recept och alltid en trevlig ”atmosfär”! Ha en skön sommar! Kram Cecilia

Anneli
9 år sedan

En 48-årig finlandssvenska läser också, så gott som dagligen!
Är gift och har en dotter och 2 barnbarn. Prövar dina recept ibland och oftast lyckas de bra även om jag har svårt att hitta en del av ingredienserna hos oss. Jag bakar nästan aldrig så de recepten har jag inte prövat. Du är en uppiggande inspirationskälla då den egna fantasin inte alltid räcker till.

Birgitta
9 år sedan

Hej!
Jag har nog aldrig presenterat mig 🙂 Hittar mycket inspiration ifrån din sida!
Är 43år och bor i Bräkne-Hoby, Blekinge med man och en 19-årig son. Samt en 21-årig son som precis flyttat hemifrån. Jobbar som administratör på Landstinget, gillar god mat och träning, både tung styrketräning, pass och MTB i skogen 🙂 Ägnar så mycket som möjligt av sommaren på havet och stugan här i Blekinge 🙂

9 år sedan

Hej,
Natalie, 38 år, 1 dotter som snart fyller 6 år och en man och så vår franska bulldog Chaplin 1 år.
Bor i Tyringe 1 mil utanför Hässleholm i Skåne.
Ramlade in på din blogg då du bloggade hos Pernilla W och har följt dig sedan dess.
Bloggar själv om mat och bak efter min GBP operation förra året!

Viola
9 år sedan

Viola, 47 år ung 😉 Har hängt med sedan ”min bebis” eller vad portalen nu hette igen, strax innan PW flytten – får komplimanger för min matlagning tack vare din blogg 🙂 he, he. Gillar din mat, inredningsstil och blandningen av allt!

carina
9 år sedan

Hej,jag heter Carina och är 53 år och bor i norrbotten i Piteå, Jag har tre urflugna barn och fyra barnbarn,jag läser din blogg varje dag och har provat flera av dina recept. Och nu har min dotter som är 32 år hittat hit också,och hon gillar verkligen dina recept:-)

Camilla L-J
9 år sedan

Hej! Jag är 47 år, gift o tillsammans har vi 4 barn, 22, 20, 16 o 13 år. Jag bor i Påskallavik som ligger 1,5 söder om oskarshamn. Jobbar som undersköterska på ett äldreboende. Har följt din blogg i flera år o tycker att det är lika roligt att läsa om din vardag, resor, sommarstugan som alla dina recept. Tack för en trevlig blogg. Kram från en annan smålänning.

9 år sedan

Hej, har följt din fina blogg ett tag och använt många av dina recept. Den stora cookie-kakan är en av familjens favoriter! Är 55 år, bor i Jämtland med man och en son kvar hemma, vi gillar mat. Både att laga och läsa om, främst på helgerna lagar vi mycket mat och jag står oftast för desserten. Gärna nåt med choklad:) och eller bär… tycker också att dukning och uppläggning är rolig och viktig, så dina bilder är jättekul och inspirerande att se. //Anette

Annika
9 år sedan

Hej Jenny!
Tack för en otroligt bra blogg. Jag heter Annika är 37 år, bor i en liten stad i värmland. Är gift med Björn och vi har 3 barn som är 17, 15 och snart 5. Hittade din blogg när jag letade efter bra vardagsrecept, är kock i grunden men jobbar på förskola och det kan ibland vara svårt att variera sig tycker jag. Kan säga att mina veckomatsedlar är mycket roligare nu. Nu på fredag blir det fika med en kladdkaka ur dina recept. Önskar dej och din familj en riktigt skön sommar.

Ulrika
9 år sedan

Hej!
Jag heter Ulrika och bor ute på landet på en liten gård, belägen i nordvästra Skåne. Bor tillsammans med man och en dotter på 10 år som älskar matlagning och bakning. 🙂
Blev tipsad om din blogg av en kollega, och sedan dess är jag fast. 🙂
Trevlig sommar!

Malin
9 år sedan

Hej Hej!! Tack för all härlig inspiration 🙂
Jag heter Malin och är 29 år. Bor i centrala Malmö med min sambo och vi väntar vårt första barn nu i augusti. Jag jobbar som flygvärdinna. Vänder mig alltid till din blogg när det ska bakas eller vi ska ha gäster och har dålig fantasi på vad som ska bjudas på 🙂
Trevlig sommar!!

Britt-marie Pollock
9 år sedan

Hej Jenny!
Tack för en underbar blogg, min sambo blir helt vansinnig på mig för att hon tycker att jag förbrukar all vår datatrafik, men det är absolut värt det =D
Jag är iallafall 56 år gammal. Bor i Lund men uppväxt i Lycksele. Delar lägenhet och liv med min underbara sambo Marie.
Har ett passionerat intresse för flodpärlmusslan och engagerar mig ideellt i en frivilligorganisation här nere i Lund som jobbar med att skapa vakenhet kring arten, organisationen heter ”Pärlor För Alltid” ta gärna en titt förbi vår hemsida ;).
Det vore kul om du kanske kunde rodda i en läsarträff.

Trevlig Sommar
/Britt-marie & Marie

Nästa inlägg

Somrig efterrätt

33
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x