Somrig efterrätt

En av de mest perfekta somriga efterrätter är väl ändå bara färska bär med grädde / glass. Behöver inte vara svårare och det är så gott! Pudra över lite florsocker – så blir det aningen tjusigare & lite sötare om det skulle behövas!IMG_5169Här vårar stora fat med bär som vi ska ha efter middagen.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Elly
8 år sedan

När man går in på din blogg nu på mobilen (iPhone) så tar reklamboxen/annonsen om att synas på din blogg, plats över halva skärmen så att man inte kan se vad det står längst upp i inlägget. Skrollar man ner kan man läsa de gamla inläggen utan problem, men som sagt inte det som står längst upp. Ganska jobbigt. Detta är alltså ingen kritik, tänkte bara nämna det så att ni förhoppningsvis kan lösa problemet. Vill ju kunna läsa dina inlägg 🙂

8 år sedan

Florsocker eller vaniljsocker ☺och så vill jag ha lite citronmeliss på. Då blir det perfekt!

8 år sedan

Åh så gott ! Älskar bär. 🙂 Har för övrigt samma problem som Elly även när jag är inne på bloggen genom datorn. Annonsen täcker hela första inlägget så man måste scrolla ner 🙁

Nästa inlägg

Crepes med svampstuvning

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x