Face MaskFortsätter denna tisdagen med ett bra erbjudanden. Jag har i samarbete med Maybeauty provat deras omtalade ansiktsmask. Vilket är jätteroligt för jag har sett så mycket av denna i alla bloggar jag läser, så jag var inte sen att tacka ja.

IMG_1535

Detta är en svart ansiktsmask som du penslar på med hjälp av en stor pensel som medföljer, vilket känns mycket lyxigare bara det än att kleta på den med fingrarna.

IMG_1540

Denna ska du dra bort sen, så var försiktig nära ögonbryn och över läppen. Det kan nog göra lite ont 🙂
IMG_1557

Pensla ut hela innehållet fördelat över ansiktet.
IMG_1591
Låt den verka i sådär 35- 40 minuter, bra tid för då hinner man måla naglarna samtidigt!

IMG_1777

Sen är det dags att dra av de ”Peel it off”
Det känns, men jag trodde att det skulle kännas mer.  Masken rensade bort döda hudceller, tar bort pormaskar.

IMG_1793 (1)
Efter känns det verkligen sådär rent & fräscht som det ska göra efter en bra ansiktsmask.
Skölj med ljummet vatten, och det är klart!

Nu Kan jag erbjuda mina läsare 30 % på dessa masker.
Ange rabattkoden : Jenny30

Ni hittar dem HÄR

* * * I samarbete med Face Mask * * *

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Nu har jag beställt ett start paket! Ska bli spännande att testa!

Lisa Holm
8 år sedan

Fantastiskt bra tycker jag också, har använt den i några månader nu och fått jätte len och fin hy 🙂

Anna
8 år sedan

Tack för en trevlig och varierad blogg 🙂
Vilka fiina bilder på en fin kvinna! Skulle vara kul om du visade mer av ditt badrum 🙂 och mer av ert hus!!!!
och så måste jag pröva denna mask. jag har nämligen också sett den överallt!
Kram

Jenny
8 år sedan

Jag köpte och har provat. Är inte överdrivet imponerad faktiskt. Visst känns huden fräschare efteråt men så många pormaskar får den inte med. Jag får likväl klämma för hand efteråt. Jag smörjer på den med fingrarna, tycker att penseln suger åt sig för mycket av masken.

8 år sedan

Vill bara tala om att jag tittar varje dag på din blogg och får en massa inspiration.
Så fort jag gör något gott ifrån din blogg länkar jag till ditt recept på min blogg ! :=)
Ikväll fick det bli lax med krämig Risoni och jag kommer att göra Risonin flera gånger i sommar som tillbehör till maten.

// Nettan

Elin
8 år sedan

Åh nej, måste bara få varna alla med minsta gnutta känslig hy att INTE köpa den här masken. För det första så gör den något så fruktansvärt ont att dra bort (nej, den satt inte i mina ögonbryn) och för det andra så var jag knallröd där masken hade suttit. Jag såg brännskadad ut men det lade sig tills dagen efter.. Jag gjorde tyvärr ingen ”research” bland mina vänner innan jag köpte denna, men har i efterhand hört att väldigt många är missnöjda med den pga den nästan outhärdliga smärtan vid borttagning..

Eija
8 år sedan

Har beställt ett paket nu. ???? Ska bli spännande att testa! Billigt blev det med! Tack för tipset! Ha en fin kväll nu. ?

8 år sedan

Tack för tipset, nu sitter jag här med masken på och den ska av nu 🙂 Här är mitt inlägg om det.

http://stinasbucket.blogspot.se/2015/07/facemask-fran-maybeauty-test.html

Nästa inlägg

Stora rosa pioner

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x