Betongbord


Hej där ute i cyberrymden,

Hoppas att ni har en härlig lördag. Jag & Daries är precis tillbaka från en loppisrunda och vi gjorde en del fynd. Bästa var att jag hittade ett underrede till bordet som jag och svärmor gjöt igår. Karin ( barnens farmor ) är ju så duktig och pysslig, och hon kom hit för att lära mig hur man göra fina möbler och prydnadssaker i finbetong.

IMG_1402

Detta bordet har Karin gjort till mig för några veckor sedan. Mitt ska torka / brinna i 1 vecka innan det är klart. Men jag har fotat och ska visa er sedan hur det blev.
IMG_1410

Underbara lavendel, jag har nästan hela trädgården med lavendel. Och lyktorna jag fyndade blev så fina på nya bordet. EN svart lerkruka med lite häng / klängväxter i.

IMG_1438
Uteduchen skruvade Jonathan upp häromdagen och den blev jättefin, ska bygga något litet ribbatplank där.
IMG_1467

Krukan i bakgrunden är med hosta och lavendel. Och den lyckades jag övervintra sedan förra året.
Den är ännu finare i år – lycklig jag blev eftersom jag aldrig lyckas hålla liv i mina krukväxter. Varken innen eller ute, jag tycker verklighetstrogna plastväxter är det bästa egentligen 🙂 IMG_14361

Nu ska jag hoppa i gummistövlarna och börja klippa gräset, det tar liksom ett par timmar eftersom det är så stor trädgård här. Dags att börja kika efter en robotgräsklippare, tror jag minsann.

Ha en härlig lördag,
så hörs vi om en stund igen.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Jättefint! Gå gärna in på https://lisafredriksson2014.com och läs min blogg och lämna en kommentar 🙂

Charlotte Larsson
8 år sedan

Hej! Varje gång jag försöker gå in på din sida nu sen du bytte så kommer det upp en ”skylt” längst ner på sidan: ”www.jennysmatblogg.nu svarar inte på grund av ett skript som körs. Finns ett kryss i hörnet eller så kan man välja stoppa skrift. Jag kommer förbi det till slut men det tar tid och man får vänta länge. Är det något du hört talas om från någon annan bloggläsare? Har aldrig hänt förr på någon blogg och nu enbart på din. Knepigt”

8 år sedan

Jättefint, och vilken härlig trädgård!

Inredningshjälpen/Anette

Jeanette
8 år sedan

Åh vilket snyggt bord!

Stina
8 år sedan

Hej!!
Underbar och inspirerande blogg på många sätt.
Vi är på semester i köpingsvik denna veckan och jag älskar loppisar. Skulle gärna vilja ha tips på bra loppisar i närheten:)
/Stina

Marlene
8 år sedan

Hej! Fantastiskt fin blogg du har, blir så inspirerad :). Men jag har också samma problem som Charlotte har, det är struligt att ta sig in på bloggen sen flytten?!

Linda
8 år sedan

Åh, vilket fint bord! En beskrivning på hur man går tillväga vore superkul ?

Nästa inlägg

Paj med Choklad & kola

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x