Nyhet och nya ljuslyktor

Hej där, 
Har precis varit en sväng nere i byn ( Borgholm) och handlat lite middagsmat och andra nödvändigheter. Sprang på en chokladnyhet jag inte prövat och tyckte det var dags att testa den. Marabou Salty Crackers, och jag tyckte den var jättegod, tycker i och för sig nästan all deras choklad.

IMG_1098

De chokladbitarna med mest salt på kexen var klart godast. Salt & choklad är den perfekta kombon.
IMG_1103
Fyndade även två stora mosaiklyktor, dessa förstår ni ska stå på mitt nya lilla betongbord som farmor gjort.
Kommer bli så himla sött. IMG_1107

Fyndade dem i reakorgen på Netto för 25 :- stycket.

IMG_1110
Nu plingar ugnen från köket – dags att kolla till fläskfilen, blev en ny middagsrätt att pröva idag.
Återkommer senare med resultatet.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
9 år sedan

Eftersom jag gillar tuc-kexen så är nog detta något för mig…. 🙂
snygga lyktor.

Annette
9 år sedan

Hej Jenny. Jag brukar pinna dina recept för att sen ha att välja på när jag ska laga mat, men från din nya sida fungerar det inte när jag trycker på Pinterest. Det kommer inte upp några bilder och när jag ändå försöker pinna så kommer ett felmeddelande upp. Tråkigt. Lite orolig också för om länkarna till din gamla sida kommer att försvinna? Tack för superbra recept, du har räddat familjen.

jennysmatblogg
Reply to  Annette
9 år sedan

Den gamla sidan försvinner, i Augusti.
Pinterest ska fungera, men jag vidare befodrar till mina tekniker.
Det kommer lösa sig 🙂

9 år sedan

Jag blev lite besviken på den chokladen, hade velat ha mer salt och kanske krossade kex istället

9 år sedan
Carolin
9 år sedan

Hej Jenny,

Tidigare har jag följt din blogg via rss feed i appen feedly. Men med din nya blogg fungerar inte det längre, appen hittar ingen rss feed för denna bloggen. Kan det vara så att du glömt att tillåta att rss flödet delas eller kanske har du gjort det medvetet?

Mvh
Carolin

9 år sedan

WOW, det lät ju as gott. Inte hört talas om dem där tidigare, måste testa! Ljushållarna var också väldigt fina!

Nästa inlägg

Burgare med svampfyllning

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x