Marabou Homestyle Cookies

*** I samarbete med Marabou ***

Sitter här och bläddrar igenom bilderna sedan helgen och sommarstugan. Har så mycket att skriva ikapp nu på bloggen, så hoppas ni har tid att läsa trots sommarsolen 🙂 Och mycket fikastunder blir det nu under semestertider, det hör liksom till. Och jag fick hem kakor från Marabou som vi provsmakade i helgen, dessa kan man med fördel också värma upp. Så efter ett par timmars bad i poolen & lek i trädgården var det extra gott att sätta sig lite i halvskuggan med ett glas iskall jordgubbssaft och gofika.

IMG_0873

I stugan vill jag ha det lite gammaldags och gillar den lantliga stilen. Jag dukade upp med rutig duk jag fyndat på second hand, en söt somrig jordgubbsbricka glas på fot med servetter & sugrör. Det är så enkelt att göra fikastunden lite mysigare, bara det att kunna sitta ut just nu är guld värt. Nu ser vi fram emot en lång & varm sommar, eller hur ?
IMG_0865

Jag värmde upp cookies:en lite precis innan servering, så att de blev så där lagom ljumna. Doftade både nybakat i köket & de smakade precis som hembakat. De blir lite krispiga på ytan, och mjuk sega inuti. Omnomnom.

IMG_0898Nu ska Molly & jag bege oss på skogspromenad och kolla hur långt blåbären har kommit. Ser fram emot när det är dags att hoppa i gummistövlarna för att ge sig ut och plocka bär och fylla upp frysen på nytt. Tycker det är så lungt & avkopplande med skogen, lika härligt som det är att vara vid havet på öland. Gillar bägge delar lika mycket.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mmmm
9 år sedan

Mmmmmarabou, bästa chokladen ever.
Måste köpa dessa ?

Ida
9 år sedan

Önskar förslag på jordgubbstårtor till midsommar, helst utan lemom curd! 🙂 Fin blogg!!?

Sofia
9 år sedan

Fantastiska inlägg du gör! Jag blir så inspirerad. Vore så glad om den magiska mars-kladdkakan kom ut idag så jag kan bjuda på den på morgondagens kalas:)

Martina
9 år sedan

Hur kan du på allvar mena att dom smakar preciiis som hembakat?! Så tydligt att du fått betalt. Var ärlig!

jennysmatblogg
Reply to  Martina
9 år sedan

Hej Martina,
Det står att det är ett samarbete, högst upp i inlägget.
Det måste stå med när det är just ett samarbete. Vi gillade kakorna hur som hur, det är bara min åsikt. 🙂

Lisa
9 år sedan

Hej!

En jättehärlig blogg du har! Kikar ofta in för lite tips och idéer. Nu har jag dock en fråga som gäller annat än mat och bak. På bilden ovan med brickan och glasen skymtar några fina korgstolar fram. Får man vara fräck och fråga vad de kommer ifrån? Håller på att bygga altan men har svårt att hitta fina möbler till.

Mvh. Lisa

jennysmatblogg
Reply to  Lisa
9 år sedan

🙂 Vad roligt att du gillar bloggen. Stolarna kommer ifrån Ikea 🙂

Nästa inlägg

Tack, ni är grymma!

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x