Tack, ni är grymma!

Tusen tack för all respons på förra inlägget, och för att ni tycker till och hjälper mig att få sidan ännu bättre. Jag håller just på att lära känna sajten själv, den påminner om min gamla fast med lite mer verktyg. Mycket jobb både igår & idag med att länka om alla tidigare veckomatsedlar och liknande. Det är mycket sådant nu som tar tid, fast det inte syns på sidan. Nu i sommar kommer vi annars vara på öland rätt mycket, jag jobbar även därifrån. Men funderar på att ge mig själv en veckas semester i augusti och  åka till Grekland. Ser underbart ut på bilderna, och jag & barnen har aldrig varit där. Jonathan var där som liten med sina föräldrar, så vi tyckte att det hade varit kul att åka dit. Fått så mycket tips på instagram om era pärlor i grekland att det nästan blir svårt att bestämma sig.

jreng

mkfdsl
Bild lånad av ving.se

Vi vill gärna bo på ett mindre hemtrevligt hotell, med pool ingen all-inclusive, och gärna ett ställe där det går lite utflykter från. Kan hyra bil och se sig lite runt omkring. Ska kika runt lite och se vad vi kan tänkas hitta.

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
8 år sedan

Jag väntar just nu på transferbussen till flygplatsen i Samos. En grekisk Ö som är jättefin! Det är ett ställe jag rekommenderar starkt 🙂

al68
8 år sedan

Åhh Grekland är så härligt, alltid lika mysiga att planera resa.

8 år sedan

Så fin den nya bloggen har blivit! 🙂

ulle
8 år sedan

Hej! har bara varit på Korfu:) men skulle också gärna vilja åka till nån av öarna!, MEN! inte i augusti, då det är för varmt. hade gärna åkt i maj juni el sep. va i Turkiet o Cypern nyligen o dom som bor o jobbar där sa: kom inte hit i juli, augusti då är de föör varmt. Dyrare också när skolorna har sommarlov. hoppas ni finner en härlig resa:) kramar

Katarina
8 år sedan

Hej!
Jag har varit i Grekland många gånger i augusti,
planerar att åka dit igen i augusti och tycker inte att det är för varmt.
Det lutar åt Parga igen, har varit där en gång innan.
Med vänlig hälsning Katarina

Malin
8 år sedan

Grattis till en ny egen sida, så fin! Vi kom just i dagarna hem från hotellet Stefan Village på Kreta (Fritidsresor) – så mysigt hotell! Verkligen hemtrevligt, fina lägenheter, bra pool och massor av bra restauranger i närheten. Både vi och barnen tyckte att det var toppen (och vi är kräsna, åker utomlands ca 2 ggr/år). Kolla in det tycker jag!

Kram Malin

NK
8 år sedan

Hej fina du!!!
Kolla din instagram jag har skrivit en hel del om Grekland! Har skickat en bild o skrivit massor!! Du kan se det om du klickar på lilla bilden uppe vid högra hörnet!!! TACK för en underbar blogg ÄLSKAR dina recept!! Hoppas att jag hjälper dig lite me Grekland med det som jag har skrivit! 🙂

Hanna
8 år sedan

Kan verkligen rekommendera Skiathos! Liten ö, men mycket att se och enormt fina stränder med turkost vatten. Dessutom går det många båtturer till andra öar, bl.a. Skopelos där Mamma Mia spelades in. I princip alla hotell har havsutsikt, och ön i sig är lugn, grön och befolkningen är väldigt gästvänliga.

Nästa inlägg

V Ä L K O M N A

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x