Phantasialand Germany

Godkväll,

Nu är vi tillbaka igen på hotellet efter en lång & rolig dag på Phantasialand. Och har man bara en dag man vill besöka nöjesfält på när man är här i krokarna så tycker jag Phantasialand är allra bäst. Även om Movie Park är toppen också, så är Phantasialand större och det finns fler åkattraktioner, det är mindre köer. Även saker som gratis ansiktsmålning & flera som står och göra ballongdjur till barnen, vilket är mycket uppskattat.

Här kommer ett litet bildregn från våran dag idag.

IMG_0397

Massor med seriefigurer går omkring för att busa & ta kort tillsammans med barnen.
IMG_0389

Karuseller för både stora & små. Nomi fick åka förvånansvärt många karuseller trots sina 120 cm, och Melvin fick åka alla med sina 140 cm.  Och det var riktigt många bergodalbanor, en del väldigt läskiga. Och så fanns det många som passade mig & Nomi bättre 🙂

IMG_0399
Ibland var vi tvungna att vila fötterna och vad passar då bättre med en paus med urgod glass.  IMG_0430

Nomi blev ansiktsmålad, och den här fina målning tog nog cirka 40 sekunder att göra för konstnären.

IMG_0425IMG_0426

En väldigt nöjd liten tjej.IMG_0415

Duktiga ballongblåsare som gjorde ballongdjur på beställning. Katter, hundar, svärd, blommor var bara något av allt de kunde göra, jätteduktiga, IMG_0405IMG_0412

Vi har haft en helt underbar dag och bästa vädret dessutom. Och nu ska vi kolla ikapp lite på serier vi inte har hunnit med, bästa söndagssysslan.

Hoppas du får en fortsatt fin kväll, och vi hörs imorgon igen.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Vilken fin nöjespark och roligt att man kan göra lite andra saker än att bara åka såsom ansiktsmålning och balkongdjur. Det tycker jag är lite trist med Gröna Lund och gillar Liseberg och Köpenhamns tivoli bättre eftersom det är trevligt att vara där utan att åka någonting alls =)

http://www.diningandcooking.blogg.se

9 år sedan

Så härliga bilder, glassen ser smarrig ut! 🙂

9 år sedan

Låter som ett rolig ställe att åka till, var ligger det? Aldrig hört talas om det innan 🙂

Carolina
9 år sedan

tack för ett bra tips! Kan du tipsa om bra hotell? vad kostar en sån här resa på ett ungefär om man jämför med tex Liseberg eller Grönan? Hur tar ni er mellan de olika parkerna om ni bor i Dusseldorf?

Jenny Warsen
Reply to  Carolina
9 år sedan

Vi bokade flyg med ryanair, de flyger till dusseldorf direkt från växjö på 1timme & 20 minuter. För flygstolarna tror jag vi betalade 3500 för 5 personer, hotellet ett fyrstjärnigt Novotel City West, heter vårt hotell & med frukost gav vi 4500 ( för 2 stycken rum) Jag minns inte vad det hette som vi bodde på tidigare, men då hade vi swimmingpool / spa i källaren av hotellet. Mycket uppskattat av barnen 🙂

Inträdet på moviepark kostade cirka 1500 för hela familjen
Inträdet på Phantasia var cirka 1600 för hela familjen.
Vi hyrde en bil via ryanair ( Hertz) som fanns på plats direkt på flygplatsen. Och det tar ungefär 50 minuter att ta sig från hotellet till bägge parker ( de ligger åt olika håll)

Hoppas du fick lite svar på dina frågor 🙂

Weronica
9 år sedan

Tack för tipset! Räcker det med en dag per park? Eller ska man beräkna lite mer tid till någon av dem för att verkligen hinna uppleva allt i lagom tempo? Vår minsta är sju och kroknar lätt fram på eftermiddagen

Nästa inlägg

Veckomatsedel

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x