Jobba jobba jooobba

Hej där.
Jag jobbar på och har för mycket måsten idag som måste bli klart, och alldeles för lite tid 😉 Men vill känna mig något så när färdig innan vi åker mot Öland. Barnens ska till farmor & farfar medan vi ( jag & Jonathan) åker mot Öland. Vi ska på bröllop imorgon och barnen ska med farmor & farfar till Astrid Lindgrens Värld denna helgen. Nomi som aldrig varit där, eller jo men då var hon för liten för att minnas, hon är så himla taggad för att träffa Pippi och Kling & Klang.

Min fredagslunch blev en kycklingsallad, snabbt smidigt och gott.

IMG_9132
Perfekt kylskåsrensning

Detta hade jag i min sallad
Stekt kyckling kryddad med paprikapulver & chiliflakes
rädisor
isbergssallad
sockerärtor
ruccola
fetaost
soltorkade tomater
gurka
paprika
Avokado
hyvlad smakrik hårdost
chilibea

Möms!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Gotti gotti, ha så kul på bröllopet!

9 år sedan

Det ser jättegott ut speciellt med de soltorkade tomaterna och rädisorna som är mina favoriter i sallader. Jag har lagat minihamburgare i salladsblad som blev jättegoda, titta in på min blogg för recept och bilder =)

http://www.diningandcooking.blogg.se

9 år sedan

Oj, ser verkligen gott ut det där. Det är onekligen betydligt tommare i kylskåpet här på rummet på Serifos, men nu börjar det bli dags att ge sig ut i restaurangkvällen och leta föda.
http://www.mittgrekland.se/blogg

Nästa inlägg

Kycklinggryta med lime & kokosmjölk

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x