Fluffy Towels

Hej där,

Nu är jag tillbaka hemma efter ett par möten på stan, och kommer fortsätta ytterligare att par möten i morgon i Kalmar. Det är nya projekt på gång, och det känns spännande att jag snart kan berätta för er vad som är i görningen. Vi har jobbat mycket med detta nu i flera månader, så jag hoppas . . . . . vet att det kommer bli bra 🙂  Jag sprang in och handla lite doftljus igår, är det något jag köper mycket av så är det just detta. Har dem i alla rum i både stugan och hemma i stan, såklart olika dofter & märken i varje rum. Denna Fluffy towels från Yankee Candle fick följa med mig hem igår, även om jag också köper billigare kopior som funkar så är dessa de bästa av de bästa.

IMG_9176

Står nu i vardagsrummet och doftar gott.

IMG_9170

Hepp ser nu på klockan att det är dags att rusa. Ska jag åka och hämta Thelma som slutat skolan.

Ha en fortsatt fin Torsdag

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Tycker att det är jättehärligt med doftljus, brukar tända några inne på toaletten när vi har gäster för att det ska se extra välkomnande ut =)

http://www.diningandcooking.blogg.se

Marita
9 år sedan

Undrar var dessa doftljus finns att köpa.
Mvh Marita

9 år sedan

Tips! Köp Yankee Candle på Ebay från UK, mycket billigare! 🙂 Jag köper alltid härifrån: http://www.ebay.co.uk/usr/yankeedirect?_trksid=p2047675.l2559

Carro
9 år sedan

Marita: bor du i Skåne så kan jag varmt rekommendera ett besök till Vellingeblomman. De har, förutom en väldigt trevlig och mysig butik, ett stort utbud av Yankee Candle (enormt mycket under julen med alla juldofter!). Välsorterat med bara de bästa dofterna och många av de nyaste med. Annars vet jag ej, köper mina alltid där, vet ej om jag hade vågat beställa från ebay även om man ju sparar en liten slant. 😉

Malin
9 år sedan

Det finns Yankee Candle butik online i Sverige: http://www.yankeecandle.se/
De har hur mycket grejer som helst och snabb leverans.
Mvh Malin

Mammatilltre
8 år sedan

Hej
Har länge varit sugen på att köpa doftljus, men dragit mig eftersom jag Har hört att doftljus är cancer och allergi framkallande…hoppas det jag hört är fel!!
Allt gott älskar din matblogg ?????????????

Nästa inlägg

Balkankyckling med ruccola

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x