Fredagsbuketten

Hej där ute,
Sol blandat med regn verkar sammanfatta denna fredag. Nu håller vi tummarna för enbart sol på söndag åtminstone, då vi planerat en dagsutflykt hela familjen. Ja, och ursäkta min frånvaron här idag, men jag har suttit i möte hela förmiddagen. Och är bara hemma nu ett par timmar för att kasta i mig en lunch & sedan fortsätta sitta i möten resten av min eftermiddag.

Fredagsbuketten fick bli denna, underbart med handplockade vårblommor.
IMG_8662

IMG_86591

Hoppas du får en riktigt fin helg vart du nu än befinner dig. Och så avslutar vi inlägget med lite fina peppande visdomsord ♥

Le mot världen och världen ler mot dig

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

Så fina vitsippor, det är så underbart att kunna gå ut och plocka sina egna blombuketter, brukar blanda blommor med fina lönnlöv ytterst i buketterna men det är lite tid kvar innan man kan göra det. Hoppas att du får en jättefin fredagskväll, här hemma har vi haft en riktig fredagsklassiker till middag som ni kan läsa om på min blogg.

http://www.diningandcooking.blogg.se

Nästa inlägg

Grönsaks- och köttfärssås

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x