Lunchtajm och jobbtid

Tjingeling,

Här har det varit en lugn start på dagen, som började med en skogspromenad för Molly & mig. Sedan blev det  en trevlig fika med Emma & Caspian på Grand Samarkand. Gick en sväng och kikade efter nya vårskor till barnen, vilket är omöjligt att handla om de inte är med. Men hittade massa fina gympaskor som jag tror kommer kunna godkännas. Köpte med mig en sallad hem och ska sätta mig och redigera bilder och skriva rent recept.

IMG_8252
Ville bara kika förbi här innan för att säga att det är så roligt att ni är så många nya som hittat hit.
Välkomna & hoppas ni ska trivas här,

1
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ann-Christin K Mara
9 år sedan

Hej Jag letar efter de tallriksunderläggen som du har på bilden. Jättegulligt om du kan skriva var du köpt dem Tack för en trevlig blogg. /Anki

Anne
9 år sedan

jag har också ätit denna goda kyckling på Grand, tror du att du lista ut hur de gör den?:)

Nästa inlägg

Dagen som gått

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x