Dagen som gått

Godkväll,

Idag hämtade jag upp Nomi & hennes vän efter skolan, och åkte till strandbjörket (jättefin lekplats här i växjö) Där mötte vi upp Gabriella som hade kaffekorg med sig. Och så fint väder även idag, man vill ju bara passa på att vara ute så mycket man kan. Hem en vända och lagade mat, sen snörade Thelma och jag på oss skorna och gav oss ut på en solig kvällspromenad. Så nu har vi bänkat oss i soffan, tittar på tv:n och jag  skriver lite till dig. Kom att tänka på alla efterrätter jag bakade för ett par månader sedan, för jag tror jag inte att det längre går  att köpa tidningen med mitt matreportage i butik. Så jag kommer att uppdatera alla recept här på bloggen allt eftersom jag hinner.  Här är en samlad bild av några av godingarna jag bjöd på : Cheesecake, chokladpannacotta, kladdkaka med tvist & chokladpaj med toffekräm.

IMG_5186

Hoppas du får en riktigt fin kväll!

På återseende snart.

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carola
9 år sedan

Vi har också fint & varmt väder i Oskarshamn.
Ser framemot uppdateringen av recepten!

9 år sedan

Vilka finaaaaaa, recept tack!!

Therese
9 år sedan

Perfekt till vår fredagsfika till jobbet, hoppas recepten kommer snart!

9 år sedan

Cool tårta med ploppar! : )

9 år sedan

Det ser jättegott ut! Du, på fredag ska syrran och jag ha kvalitetsdag i din stad! Vi tänkte äta lunch på PM och Vänner, de har någon bistrohistoria har jag hört. Har du något annat tips på något jag inte får missa när jag är där? Någ fik, eller nån mysig butik? Stor kram!

Jenny Warsen
Reply to  Helena / Bara en kaka till
9 år sedan

Pm är jättebra. Mysigaste fiket tycker jag är Skåres eller Askelyckan. Att gå på stan och kika i butiker är alltid mysigt. Men jag åker alltid till Grand samarkand och shoppar.

Trevlig växjöresa,

Hanna
9 år sedan

Hej! Har du lagt ut receptet på cheesecaken på bilden med center på? Ser otroligt god ut!

Andrea
9 år sedan

Åh, läste just den tidningen på ett spa idag o skulle väldigt gärna vilja ha cheesecake receptet med centern på

Therese
9 år sedan

Hej! Du kan väl ge tips om vilka som kan frysas inför studentfirande:))

Nästa inlägg

Italiensk panna

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x