Storhandling på gång

Onsdag den 25 mars och det är både Våffeldagen & Trandagen idag. Jodå tranan hittade hit till växjö i år också. Han smög som vanligt in genom skorstenen och lämnade både små presenter och godis till barnen. Vilken lycka på morgonen tyckte Nomi när hon fick öppna sitt påskägg.  Nu är barnen i skolan, och jag äter lite senare frukost här i lung och ro. Skriver matsedel och inköpslista innan jag ska bege mig iväg och handla.

IMG_7390Frukosten blev bara lite smidigt bake off bröd med ost & skinka. Och så lite grön smörgåskrasse som jag och Melvin har sått på en bricka i köket.  Detta gjorde alltid mormor & morfar när jag var liten minns jag, så spännande att se hur fort det faktiskt växer från dag till dag.

Så nu måste jag skynda, på återseende !

Kram

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kristin
9 år sedan

Vilken toppen blogg du har! Läser varje dag och har gjort många av dina recept. Du som lagar mycket mat och bakar, vilken affär stor handlar du på?

Sara
9 år sedan

Tack för en inspirerande blogg! Min mormor var från Öland/Mörbylånga och vi firade alltid Trandagen. Jag hade helt glömt bort när det var, är det natten till den 25/3? Här i Skåne är det ingen som känner till detta:)).

Erika
9 år sedan

Hej Jenny, jag älskar din blogg och har börjat laga och testa mer mat nu än innan. Men jag önskar att du gjorde ett inlägg med vad du har hemma i kylskåpet och skafferiet. Med tips på vad man bör ha hemma 🙂

Kramar!

Nästa inlägg

Laxpanna med sparris & sötpotatis

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x