Ätbara Påskkycklingar

Hej hej från Göteborg.
Jag och lillasyster är iväg denna helgen. Vi har precis ätit låååång hotellfrukost och ska snart gå ner och spa:a. Så jag visar mer bilder sen när jag hinner.  Dessa godingar bjöd jag på till frukost förra helgen. Ätbara små söta påskdekorationer.
Kanske inte de snyggaste man sett, men de blev väldigt uppskattade!

IMG_7172

Det du behöver till 6 äggkycklingar: 
6 hårdkokta ägg
3/4 dl majonäs ( ej lätt majo )+ 2 msk senap
Morot till fossningar & näbb
Korinter eller pepparkorn till ögon

Gör så här
Skär ut näbb och fossingar av en morot. Och lägg fötterna på plats först. Jag skar tre tunna stavar till varje fot.
Skär av toppen på ägget, blanda ihop majonäs och senap och klicka ut till ett litet huvud över ägget.
Lägg försiktigt på toppen ( jag stöttade upp bakom med en varsin liten tandpetare ) Placera ut näbb och ögon och så är de klara att servera.

1
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Laxtacos till fredagsmyset

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x