Blocketfynd, kakbak och snart på väg.

Hej igen,

Tittar förbi igen som hastigast med ett par bilder från gårdagens blocketfynd ( hämtde den på väg hem från flyget ) En jättesöt gammal byrå, till Nomis rum. Och ja jag ska måla om den 😉 den ska bli vit & sedan tänkte jag klä om lådorna invändigt med presentpapper  som hon får välja själv.

IMG_7044

När jag ska hinna måla om den det vet jag inte riktigt, men jag hoppas nästa vecka. Då ska ni få se det slutgiltiga resultatet, tror det kommer bli toppen. Och mycket roligare än hennes Ikea-byrå som står där idag.
IMG_7053

Om ni är nyfikna på mina andra möblerenoveringar, så hittar ni dessa i kategorin ”hemma hos oss”. Det är  blandannat stolar som har klätts om, en äldre kökssoffa, skrivbord, sidebord, kista, soffbord, hyllor & månbord som har målats om.  Jag handlar gärna gamla rejäla möbler och målar om i vitt, tycker det blir snyggt och pampigt.

Annars har jag bakat lite idag som jag tidigare skrev och de blev så goda- och var väldigt enkla att baka dessutom. Så de kakorna kommer dyka upp, kan ju ge en ledtråd att det handlar en ny sort dumlekakor.

IMG_7054
Fast just nu hinner jag inte skriva ner receptet… För nu ska jag hämta upp Thelma & lillasyster Johanna, för vi ska till Ullared. Japp, vi har hyrt en stuga & kommer stanna tills imorgon, passar på när barnen har studiedag 🙂

Jag packar med mig datorn så hörs vi därifrån.

Ha det bäst!

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ellen
9 år sedan

Hej Jenny!

Din blogg är så underbar och inspirerande. Jag ska starta en matblogg och undrar om du kan tipsa om en del saker som man kan tänka på när man ska starta bloggen.

Kram

Maria
9 år sedan

Vilken snygg byrå precis som den är, men förmodligen ännu snyggare i vitt. Visa gärna resultatet efteråt! 🙂

9 år sedan

Åh så fin byrå!! Helt underbar!

9 år sedan

Jättefin byrå 🙂 Kommer bli perfekt som vit! Hur gör du med handtag och knoppar? Skruvar du av dessa eller täcker? Brukar du slipa mycket innan målning? //Victoria

Erika GBG
9 år sedan

Hej! Vill bara säga att din blogg är verkligen jätte-härlig! Men har du lust att även skriva ner lite om hur du gör när du gör om denna byrå? Innan har du bara visat före och efter bilder… Slipar, maskerar, grundar, målar osv…
Tack på förhand, Erika

Helene
9 år sedan

Byrån kommer att bli jätte fin:-) jag köper också en del gamla möbler som jag målar om, det blir ju så fint! Ska bli spännande att få se resultatet.
KRAM Helene

Jessica nord
9 år sedan

Ha det så bra på Ullared. Lite avis blir jag allt.

Annika
9 år sedan

Vilken fin byrå! Den kommer bli kanonfin som vitmålad, ser fram emot att få se resultatet sen.

lisa
9 år sedan

Älskar din blogg! Lagar mycket av maten och bakar även flera av dina recept. Verkligen jätte gott!

Men vad gäller byrån….

Nästa inlägg

Lax på sparrisbädd

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x