Jobbmöte och planering

Välkommen soliga onsdag,

Här har jag en dag med  flera inbokade möten som står på schemat, det planeras för nya projekt. Just nu önskar jag bara att dygnet hade fler timmar, för allt jag vill hinna med och allt jag vill lära mig. Det känns spännande det här och så roligt ni kommer självklart få veta när det närmar sig. En bild på söta rosbuketten var det här innan jag måste rusa.

IMG_6502

Hoppas du får en jättefin onsdag

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
sofia
9 år sedan

Åh vart är vasen ifrån!? 🙂 så himla fin!

Jenny Warsen
Reply to  sofia
9 år sedan

Visst är den söt. Den kommer från MIO

9 år sedan

Spännande med nya projekt 🙂 Alltid kul att utvecklas och få möjlighet att lära sig nya saker! //Victoria

Nästa inlägg

Köttfärssås med kyckling

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x